Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlaar bal köpüğü ya da tarçın bakır ? bakar mısınız lütfeeen resimli.

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.214
448
Kızlar ben saçımı böyle bakırımsı istiyorum.Ama böyle cart turuncu değil.Bakır gibi.Işıltılı. Aklımda tarçın bakırı var.Ve de palettenin bal köpüğü ama nasıl olacağını bilemedim.Sçlarımın 2-3 boya altı röfle.Röfleden sonra çikolata kahve yaptım.Sonra tkrar çikolata kahve ve en son 1-1,5 ay önce terracota boyadım. Şimdi iste biraz daha bakırımsı istiyorum.Ya da koyu mu boyayım diye dşünüyorum ama şu hani aşk ve cezadaki zeynep beşerlerin gibi düşünüyorum.Ama ne ton olur siyah gibi kopkoyu olmayacak parıltılı bir kahve olucak? bilemedim yardım eder misiniiiz?Ve ben beyaz tenliyim?=) bu saça tarçın bakır ve ya bal köpüğü boyarsam ne ton olur sizce nasıl olur? :uhm:

Son düzenleme:
Bitanem ben saçın direk o rengi tutmaz die düşünüyorum koyu çünkü açma yani akıtma yapmaları gerek gibi geldi bana :uhm:

Yok aslinda sacim burdaki tondan 1-2 ton daha acik=) ama fotoya yansimiyor iste bi de benim sacim tam o rengi tutmasada boyle acilir tuhaf bi sac hehe

canım hani lav ateşine boyayacaktın neden vazgeçtin

Korktum:/ ya çok turuncu bir şey olursaaa? aklımda bir sürü boya var . o kadar kararsızım ki deliricem yani.Bu çarşamba boyayım diyorum. Kum taşı kızılı,lav ateşi,çarpıcı bakır,bronz kahve... bunlarda kafamda=)))

Lav ateşi tam olarak nasıl canım biliyor musun? ya da kum taşı kızılı?

konumla kimse ilgilenmiyor

canım ben sana daha önce söylemiştim lav ateşini çok cart turuncu değil mesela tarçın bakır bildiğin turuncu lav ateşi bakır ama içinde turunculuğun çok bulunmadığı naturel bi bakır rengi zevk meselesi tabi bana göre biraz koyuydu dolunay soysertin şuanki saç rengi gibiydi o zaman anlarsın nasıl bi renk olduğunu umarm yardım edebilmişimdir

Aaa evet anladım canım dolunay soysert'inki gibi=))) ben seviyorum o rengi=) bu çarşamba boyarsam buraya fotoğrafları eklerim o halde=)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…