Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım her zaman 3-4 gün önce olurdum her ilişkide kondom kullanıyorduk bugünde test yaptık negatif çıktı ama hastalanmadım diye bir korku var yinede ? Sizce ?
Kan testi mi yaptirdiniz? Normal eczanede satılan idrar testleri en az 1 1bucuk ay sonra belli olur. Korkma benimde en son olan 7 gun sonra okdu düşün. Bu strese harketlikige gore değişebilir. Emin olmak istersen yarin kan trsti yaptir.
Adet gününüz geçmeden bunu bilemeyiz. Yani adet olmanız gereken tarihi en az 5 gün geçmesi gerek. Ama daha kesin bi sonuç için kan tahlili derim ben. Hamile miyim diye düşündükçe de psikolojik olarak gecikme yaşayabilirsiniz. O da bir ihtimal
Adet gününüz geçmeden bunu bilemeyiz. Yani adet olmanız gereken tarihi en az 5 gün geçmesi gerek. Ama daha kesin bi sonuç için kan tahlili derim ben. Hamile miyim diye düşündükçe de psikolojik olarak gecikme yaşayabilirsiniz. O da bir ihtimal