Kızlaar acil fikirlerinize ihtiyacım varrr

Kelebekim8787

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
7
0
6
36
Kızlar uzun bir dönem spor yaptım düzenli sonra şehir değiştirdim bırakmak zorunda kaldım yerleş iş güç derken günlerim işe gidip eve gelip bol yemek yemek ve yatmakla geçiyordu neyse dün boy aynasında bir baktım vücudum böyle bir hal almış resmen kalçamın yan tarafı çökmüş basenlere yığılma olmuş kalça diye birşey kalmamış sizcegeçer mi bu yoksa estetik cerraha gitmeli miyim tecrübesi yada başına böyle bsey gelen var mı

Ayy fotolara bakınca kendimi gördüm aynı şartlardayız :) uzun süre spor yaptıktan sonra şehir değiştirdiğim ve geçirdiğim estetik operasyondan sonra spordan uzak kaldım. BasenleriM aynı senin ki gibi. İnşallah güzel cevaplar gelir :)

Bu spor yapıp bırakmak ile ilgili Bir sey değil sanırım . Ben sporcuydum aktif olarak yapmıyorum şuan fakat böyle bir şey gormedim . Bu arada ne zamandır vücudunuza bakmadınız , yani ne kadar bir sürede böyle oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…