Bebek İkinci El Kizlaar....0-3 Yaş Markalı Kaliteli Oyuncaklarımız Çok Uyguna....

pptpapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
620
6
68
İstanbul

1. Obur Hipopotam bultak... Üsten basınca parçalar dönüyor ve ağzından çıkıyor. 12 tl

2.chicco hayal adası. Hipopotama basınca müzikler hayvan sesleri çıkıyor ve dönüyor. Tek topu var o yuzden 15 tl, ama her topla kullanılır.

3. Vileda 4 tl

4. Fisher price kaplumbaga bultak. Daire eksik diğerleri tam. 7 tl

5. Fisher price içiçe geçen küpler. Büyük küçük kavramı, el becerisi ve renkleri öğretici. 4 tl

6. Fisher price halkalar, biz cok eglendik oynarken...8 tl

7. Fisher price akilli anahtarlar, şarkılar, kelimeler, renkler, şekiller.... Uzun yolda kurtarıcı oyuncağımız. Eksiksiz... 12 tl

8. Banyocu civciv. 7 tl

9. Alfabe, harfler , kelimeler öğreten salyangoz. 10 tl.

10. Imaginarium içiçe gecen hayvancıklar. El becerisine çok faydalı. Sıfırı 99 tl. 10 lira.

11. Ahsap puzzle. Tanesi 5 tl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

1-2-7-10-11(balerin puzzle hariç:) benimki erkek) kargo sözden olursa almak istiyorum

12. Mothercare mama sandalyesi oyuncağı, müzikli, işikli, araba efektli. Onunla yemek saatlerimiz çok eğlenceliydi. 12 tl

13. Dede küpler. 2 Resimde soyulma var, 2 tl.

14. Film makinesi 2 tl

15. Yürüme arkadasım, biraz yıprandı, hediye.

16. Mıknatıslı balık tutma, hediye

17. Mudo kapı süsü 5 tl

18. Tıkırdak 4 tl

19. Gece lambası 2 tl

İzmir deyim elden almak isteyen olursa bakılıp görülüp alınabilir, kargo alıcıya aittir, toplu alımda azicik daha yardımcı olmaya calışabilirim, Ptt kargo ile gönderebilirim, kapıda ödeme yapamıyorum maalesef. Sevgiler.....

12-14 de ekledim :)

merhaba,
2-5-6-7-10-12 ve ahşap ilk pazılı iştiyorum son fiyat ne olur

12-14 de ekledim :)

Canim, şimdi hiç bilemedim ki kargo ne kadar tutar kargo dahil düşünmediğim için de hiç pay koymadım üstüne fark etmişsinizdir. Ama ortada bir şekilde anlaşırız diye düşünüyorum, isterseniz ben yaklaşık bir kargo hesaplayayım, haberleşelim ?

Ok canım olur ben idirim istemiyorum zaten ole yapalim maasallah ayağım uğurlu gelmiş:))))) iyi erken farketmişim:))söylediklerimi banaayirolurmu:) küçüğü doyuruyorum şimdi sen hesaplayinca gorusuruz tekrar bu arada 5 I'de ekledim:)

Son düzenleme:
1-2-5-7-10-11-12-13-14 balerinli puzzle hariç satılmıştır hanımlar. Yarın ptt ye cıkacagım, kalanlarda yardımcı olurum, oyuncak dolabımızda yer açılsın :)

Canim resimleri yanlış atmissin 3-4. Resimdekiler yani 6-8numarali resimdekiler le açıklama farklı onlar bizimkiler:))

Son düzenleme:
Bunları eklemeyi unutmuşum

15. Neşeli tren, hayvanlar, hayvan seslei, renkler, şekiller, öğrendik, müzikler dinledik. 15 tl.

16. Patates kafa. Bir kulağı eksik. 5 tl

17. Güzellik seti 5 tl

18. Parmak kuklalar hepsi 5 tl

19. İkea peluş top 3 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…