- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
- Konu Sahibi Yesmar Yesmarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun dört yıldır bu anı bekliyordumm sonundaYok bu kadarını da yanlış göremezsiniz zaten maşallah taş gibi çıkmış 2.çizgi :) Hayırlı olsun
Ayyy hadi İnşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et olurmu tüm isteyenlereKizlar ben yanlış görmüyorum değil mi
Valla daha sabah 2023'e hamile girelim sorunuzu okudum, üstüne bu. Siz kadar mutlu oldum şu anAllah razı olsun dört yıldır bu anı bekliyordumm sonunda
Bayağdır hiç böyle haber okumuyordum.Uzak kalmaya çalışıyorum yapabiliyorsam tabii Ama hamile olduğunu görünce yazmak istedim senide buralarda hep görürdüm gözün aydınn canım beniim 2023 sana mucizeni nasip etmişKizlar ben yanlış görmüyorum değil mi
Canimm edeceğim ben bugün çiçek açtım bahçelerin şenlendi ilk kez mutluluk tan ağladım bugün rabbim isteyen herkesi bu duyguyu yaşamayı nasip etsin sana da tez zamanda bu iki çizgiyi görmeyi nasip etsinAyyy hadi İnşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et olurmu tüm isteyenlere
Aminn aminn rabbim dileyen bekleyen herkes e nasip etsinMaşallah canımmmm Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Valla daha sabah 2023'e hamile girelim sorunuzu okudum, üstüne bu. Siz kadar mutlu oldum şu an
İnşallah sağlıkla al kucağınaCanimm edeceğim ben bugün çiçek açtım bahçelerin şenlendi ilk kez mutluluk tan ağladım bugün rabbim isteyen herkesi bu duyguyu yaşamayı nasip etsin sana da tez zamanda bu iki çizgiyi görmeyi nasip etsin
Rabbim seni de sevindirsin inşallah seninde bahçende çiçekler acsinBayağdır hiç böyle haber okumuyordum.Uzak kalmaya çalışıyorum yapabiliyorsam tabii Ama hamile olduğunu görünce yazmak istedim senide buralarda hep görürdüm gözün aydınn canım beniim 2023 sana mucizeni nasip etmiş
Rabbim benim gibi bekleyen arkadaşlarımıda tez vakitte sevindirsinn aminnn
İnşallahİnşallah sağlıkla al kucağına
Belirtilerin nelerdi görüyorum burda hep seni konuştuk hattaİnşallah
ayyy yaaaa hamılesınnnn tabıkııııııııııııııııııııııKizlar ben yanlış görmüyorum değil mi
Ah ne güzel dua eksik olma canım çook teşekkür ederim.AminnnnnRabbim seni de sevindirsin inşallah seninde bahçende çiçekler acsin
Tebrik ederim canım çok sevindim adına ben de senle birlikte niyet etmiştim inşallah benimki de kabul olurKizlar ben yanlış görmüyorum değil mi
İnşallah rabbim beni sevindirdi sizi de sevindirsin,Tebrik ederim canım çok sevindim adına ben de senle birlikte niyet etmiştim inşallah benimki de kabul olur