• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlaaarrr saçlarımı boyadım bakın nasıl olmuuşş :)(resimli elbettee)

acrofobi

Miss you so much!
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
774
1
96
Uşak
kızlarr başlıktada görmüş olduğunuz gibi saçlarımı boyadım.. kendi saçlarım bizzat koyu kestaneydi. ben fındık kabuğuyla koyu sarıyı karıştırdım böyle bi sonuç ortaya çıktı işteeeee :1:
ik fotoğraf kendi saçım sonraki boyalı halim canlaaarrr.
yorumlarınızı bekliyoree:80:

Eklentiler

• $adsz.jpg
    $adsz.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 86
  • $Adsız1.1.png
    $Adsız1.1.png
    227,1 KB · Görüntüleme: 66
canım ya benim de saçlarım seninkine benzer bir renk doğal şu anda. Fikir olması açısından bir de gün ışığında flaşsız çekebilir misin foto? Şu anda flaşlı bir foto olduğu için tam rengi hakkında bir şeydiyemiyorum ben de düşünüyorum böyle bir şeyler..

tamam canım.o ilk fotodaki halim benimde doğal kendi rengim yani onun üstüne boyadım.yarına saçımı hem düzleştirip hem güneş ışığında çekerim bide.

Güzel, bende bu tonlarda düşünüyorum aslında... Boyayı ana saça mı uyguladın yoksa, daha önceden sacında boya varmıydı?

saçlarımda boya vardı ama aktı.ilk fotodaki benim doğal kendi rengim.boyasız.uçlarına doğru vardı boya.benim zaten boyalı halini çektiğim foto dipten hali canım.

Keske uzaktan cekseydin ikisindede sadece Gözlerin Görünmeyecek bir sekilde ekleseydin yakismismi nasil olmus diye daha iyi fikir verbilirdik :) Güle güle kullan yeni sac rengini...

canım flaştan ötürü parlamış sanırım renk fazla belli olmuyor
yarın yeniden değerlendiririz ;)

ben beğendim çok hoş renk biraz renk dalgalanması var gibi istersen saçında uzuzn iki kutu boya ile bir kez daha boya belki tam oturmamıştır rengi..iki renk karıştırma istersen..

ben beğendim çok hoş renk biraz renk dalgalanması var gibi istersen saçında uzuzn iki kutu boya ile bir kez daha boya belki tam oturmamıştır rengi..iki renk karıştırma istersen..

teşekkür ederim canım.ya saçlarım uzun ve çok zaten 3 kutu boyayla boyadım. ben öyle saçını çok fazla boyayanlardan değilim. zamanla o renk oturur:1: zaten döküldü baya saçlarım o yüzden dip boyasını yaparım tee bi ara artık vakti geldiğinde.
bide saçlarımın sonu gibi ortası gibi artık tasvir edemedim:1: boya vardı ondan dolayıda biraz renk dalgalanması olmuş olabilir:44:

fındık kabuğu ve koyu sarı..bunlar demet akalının karışımı olan renkler değilmi?
hangi marka boya kullandın canım?

fındık kabuğu ve koyu sarı..bunlar demet akalının karışımı olan renkler değilmi?
hangi marka boya kullandın canım?

bilmiyorum valla canım ben senden duydum şu an bunu :44:
garnier kullandım fındık kabuğunuda sarıyıda..
gerçi benim salarım koyu kestaneydi yani daha yenice açıldı ki yıkandıkça açılır diye düşünüyorum.:44:

sağol zeynepmerveg ama şuan boyamam yani saçlarım çok döküldü ben pek saç boyamayı seven bi insanda değilim yılda 1 kez falan saç boyarım yani..
neyse saçımı kıvırcık kullanıyorum genelde zaten. o yüzden dalgalanmalar pek belli olmaz:1:

önceki doğal saçının rengi daha güzelmiş canım

Back