• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlaaarr yardım edinnn!

eftelya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
7
0
36
Ankara
mrb arkadaşlar benim saç rengim bakır ama biraz akmış hali...ben bal köpüğü bi renge boyamak istiyorum ama orialsiz o renk olmaz diyorlar ..orial vurdurmak istemiyorum saçıma çünkü daha önceden kalan oreal var..bakırı orialsiz kapatan en açık renk hangisi?koyu renklere boyamak istemityorum çünkü :(

mrb arkadaşlar benim saç rengim bakır ama biraz akmış hali...ben bal köpüğü bi renge boyamak istiyorum ama orialsiz o renk olmaz diyorlar ..orial vurdurmak istemiyorum saçıma çünkü daha önceden kalan oreal var..bakırı orialsiz kapatan en açık renk hangisi?koyu renklere boyamak istemityorum çünkü :(

küllü renk kapatır bakırı sadece küllü açık kumral veya küllü koyu sarı olabilir canım :61:

evet küllü renkler kapatır diyorlar ya da kahve tonları kumral tonları ama bakırı küllü renklere boyayınca da yeşilimsi bi renk çıkıyormuş...cesaret edemiyorum..kararsızlığım devam ederse kahve tonlarına kurban edicem saçlarımı :( teşekkürler canım cevapladığın için

evet küllü renkler kapatır diyorlar ya da kahve tonları kumral tonları ama bakırı küllü renklere boyayınca da yeşilimsi bi renk çıkıyormuş...cesaret edemiyorum..kararsızlığım devam ederse kahve tonlarına kurban edicem saçlarımı :( teşekkürler canım cevapladığın için

master yapıcam zaten şu küllülerle uğraşmaktan :) benim de kızıl saçlarım kapatmaya uğraşıyorum bi yeşillik olmadı bende.çok açık sarı saçlılar için geçerli o yeşillik olma ihtimali zaten.sen bence direk küllü kumrala boya koleston yeşillik yapmıyo güven bana.bakırı kapattıktan sonra da yavaş yavaş istediğin renge dönersin.:66:

küllü kumral ve açık küllü kumralı karıştırsam mı acaba...bu arada ben kendim boyamada biraz acemiyim...boyanın içinden çıkan oksidanların da numarası oluyomuş galiba...hangi mumarayı tavsiye edersin küllü kumral için

Kızlar benim saçım bakırdı GARNİER KÜLLÜ KUMRALA BOYADIM Bİ TARAFI YEŞİL OLDU SAÇIMIN :45:

Son düzenleme:
şaçının rengi sadece bakır mıydı canım benim saçım bakırın akmış hali..eee peki ne yaptın sonra,kolestonun küllü kumralını öneriyorlar yeşillik yapmıyormuş..

tatlım bende dün boyadım palettenin renk acıcısını kullandım hiç yıpratmadı saçımı! Benimde kızıldı aktı bakır tonalrında oldu açıcıyı yıkadım sonra lorealin altın serisinden bademi uyguladım çokda süper oldu! Benim konuma bakabilirsin resime! Lorealin acık renklerini çekinmeden kullan zeminin açıksa tutacağından eminim

küllü kumral ve açık küllü kumralı karıştırsam mı acaba...bu arada ben kendim boyamada biraz acemiyim...boyanın içinden çıkan oksidanların da numarası oluyomuş galiba...hangi mumarayı tavsiye edersin küllü kumral için

evet mantıklı ikisini karıştırmak.zaten içinde %6'lık peroksitleri var.saçın uzunsa 2 kutunun hepsini direk koy karıştır boya saçını.koleston küllüler her zaman daha garanti :81: ilk boyadığında tabki koyu gelir gözüne ama açılınca sonradan açık küllü kumral bal köpüğü yapabilirsin:32:

Back