Kızlaaarr lütfennnn testimeee bakarmısınızz ricaaaa🥹

nurcaxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
50
12
21
Kızlar sabahta yazmıştım bugün sabah çok az lekelenmem oldu sol kasıkta batma hissi var reglime 2gün var dayanamadım test yaptım bakarmısınızz sanki var mı

Eklentiler

• IMG_0658.jpeg
    59,5 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar sabahta yazmıştım bugün sabah çok az lekelenmem oldu sol kasıkta batma hissi var reglime 2gün var dayanamadım test yaptım bakarmısınızz sanki var mı
Bunlar erken gebelik testi değilse Bi de erken gebelikle deneyin. Bi de hangi marka

Yani varsa muhtemelen çıkar ama çok erken bence kendini stres yapmaman için bence adet tarihin geçince kan vermelisin benimde silik çizgi şuan 1,2 hafta beklemeyi düşünüyorum
Ay valla koşarak hastaneye gitmemek için zor duruyorummmmm

Yukarıdaki erken gebelik testi altındaki normal kaset test erken gebelik testim awox kaset testim DS marka
Bu markaları bilmiyorum yorum yapamıyorum o konuda ama gec dollenme degilse daha koyu cikmasi lazımdı şimdiye kadar. yani gozle rahat seçilirdi en azından bence. Geç döllenme ihtimaline karşı regl gecikmesinj bekleyin eğer olmazsanız tekrar bi erken gebelik testi yapın bence

Tamam o zaman bekleyeyim böyle silik çizgi görünce heycan yaptım bide sabah çok lekelenmem oldu devamı gelmedi reglime de 2gün var

Tamam o zaman bekleyeyim böyle silik çizgi görünce heycan yaptım bide sabah çok lekelenmem oldu devamı gelmedi reglime de 2gün var
Geç yumurtlama olduysa yerlesme de olabilir o tabiki yine yapacak şey en zor olan yani beklemek hemen ogrenmenin yolu olsa keşke ama ah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…