Kızlaaarr acil yardım istiyorum!! Bilgisi olan lütfen öneride bulunsun :)

birsen0868

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
45
0
Bir bucuk ay önce spor salonuna başladım zayıflamak için.Temmuzda evlenecegim gelinlik bulabilmem içinde zayıflamam gerektiğini düsündüm ister istemez :) Herneyse . Orada bulunan hoca ( hoca dedigim beden egitimi okumus lisans mezunu ) bana bir liste yaptı.
Yürüme olayım cok az,koşu var falan hepsi toplamda yarım saat.Bu iyi güzel.Sonra orda bulunan aletlerde calısmalar var . Ön bacak kaslarını calıstıran,arka bacak kaslarını calıstıran,gögüs için,kol için vs. gidiyor böyle.Agırlıklarını ayarlıyosun kendine göre.Bu bir bucuk ayda benim kilo vermem gerekirken ki başlamadan önce evden dısarı cıkmaz hareket etmezdim,hiç bi kayıp olusmadı.Aksine bacaklarım ve popom fena halde sisti.Gören kilo almıssın diyor fakat kilomda bi oynama yok.Kafayı yemek üzereyim.O calıstıgım aletleri yapmıyım dedim bu kezde hoca olmaz diye müdahele etti.Ama cok rahatsız oluyorum bacaklarımın su halinden.Sanırım yaglarım kas haline dönüştü.Yoksa ben yanlış mı düsünüyorum.Lütfen bilen birileri bana yardımcı olsun.Sadece yürüyerek ve koşarak zayıflamam daha olası değil mi sizce?En azından şişmiş olmam :s

Son düzenleme:
Doğru dusunuyorsunuz anladıgım kadarıyla hocanız kardıyo calıstıryor , yağlarınız kasa donusuyor ama bu kadar kısa zamanda kalıcı bır kas yapmıs olamazsınız .. Beslenme programı vermedı mı hocanız 1,5 ayda hıc olmazsa ınsan 3,5 kılo kaybeder sonucta spor yapıyorsunuz.. Hocanıza sadece zayıflamak ıstedıgınızı kas yapmak ıstemedıgınızı hızlı kılo verebılmek ııcın geldıgınızı soyleseydınız keske

dedigi aksam 6 dan sonra birsey yeme yersen bile sadece bir meyve ekmegi kes hamurisi falan , yani herkesin söyledigi seyleri söyledi.kalıcı bir kas olusacagını bende düsünmüyorum fakat etrafımdakilerin yaptıgı yorumlar beni aşırı geriyor. birde spora gidiyor üzerine kilo alıyor gibi bi durum bu :) ben rahatsız oldugumu söyledim yine de bana söyledigi her gelen senin kadar calıssa herkes kaslı cıkar burdan.benim vucudumda var sanırım bir anormallik :)

Doğru dusunuyorsunuz anladıgım kadarıyla hocanız kardıyo calıstıryor , yağlarınız kasa donusuyor ama bu kadar kısa zamanda kalıcı bır kas yapmıs olamazsınız .. Beslenme programı vermedı mı hocanız 1,5 ayda hıc olmazsa ınsan 3,5 kılo kaybeder sonucta spor yapıyorsunuz.. Hocanıza sadece zayıflamak ıstedıgınızı kas yapmak ıstemedıgınızı hızlı kılo verebılmek ııcın geldıgınızı soyleseydınız keske

dedigi aksam 6 dan sonra birsey yeme yersen bile sadece bir meyve ekmegi kes hamurisi falan , yani herkesin söyledigi seyleri söyledi.kalıcı bir kas olusacagını bende düsünmüyorum fakat etrafımdakilerin yaptıgı yorumlar beni aşırı geriyor. birde spora gidiyor üzerine kilo alıyor gibi bi durum bu :) ben rahatsız oldugumu söyledim yine de bana söyledigi her gelen senin kadar calıssa herkes kaslı cıkar burdan.benim vucudumda var sanırım bir anormallik :)

merhaba,kardiyo sizi görüntü olarak zayıflatmaz.heleki üstüne yaptıgınız agırlık calısmaları kaslarınızı daha cok şişirir.bu yontemle ıstedıgınız sonuca ulaşmak için uzuuun bı zamana ıhtıyacınız var.bence pilatesi deneyin.sonuçlarına inanamayacaksınız.

X