• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlaaarr acil fikir lutfen yerlesme kanamasi midir tecrubeliler lutfen bakiin

Enguzelmasalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
77
33
38
Kizlar merhaba 2 aydir adet olmuyorum. 2 hafta once gittigimde doktor gebelik icin kan testide yapti herhangi bisey yok diye tarlusal verdi 3 gundu bitti kullandm bugum 9. Gunum adet olmadim 10 gun beklenmesi gerek diye biliyorum. Bu sabahda kahverengi cok az leke geldi sonrasinda bisey yok derken cok hafif pembe cok az bi durum daha yasadim adet olcagim icinmidir bilmiyorum ama yerlesme kanamasi olabilirmi lutfen olsun :(( birde yerlesme kanamasi boyle mi olur yoksa daha cok uzun mu surer lutfen bilgi verir misiniz

Kizlar merhaba 2 aydir adet olmuyorum. 2 hafta once gittigimde doktor gebelik icin kan testide yapti herhangi bisey yok diye tarlusal verdi 3 gundu bitti kullandm bugum 9. Gunum adet olmadim 10 gun beklenmesi gerek diye biliyorum. Bu sabahda kahverengi cok az leke geldi sonrasinda bisey yok derken cok hafif pembe cok az bi durum daha yasadim adet olcagim icinmidir bilmiyorum ama yerlesme kanamasi olabilirmi lutfen olsun :KK43:( birde yerlesme kanamasi boyle mi olur yoksa daha cok uzun mu surer lutfen bilgi verir misiniz
Test negatif cıktı ve tarlusal kullandıysanız zaten gebe olamazsınız olsanız bile tarlusalla düşük yaparsınız

Back