B bebito Ziyaretçi 5 Eylül 2008 Konu Sahibi bebito #1 dudağımın altında bişey çıktı sivilce desem değil siğil desem hiç değil akşam farkettim böyle sarı sert bişey ve kurcaladım falan şimdi çok acıo sizce bu ne olabilir ve nasıl geçirebilirim acaba yardımcı olursanız xxxxxxxxxxxxxxxx:1no2:
dudağımın altında bişey çıktı sivilce desem değil siğil desem hiç değil akşam farkettim böyle sarı sert bişey ve kurcaladım falan şimdi çok acıo sizce bu ne olabilir ve nasıl geçirebilirim acaba yardımcı olursanız xxxxxxxxxxxxxxxx:1no2:
Sineks ölü böcek Kayıtlı Üye 5 Eylül 2008 1.529 1 38 5 Eylül 2008 Konu Sahibi bebito #2 kapalı komedon denilen seydir belki.. yada kist olabilir cildiyeye göster istersen... daha saglıklı olur ve net bi cözüm olur..
kapalı komedon denilen seydir belki.. yada kist olabilir cildiyeye göster istersen... daha saglıklı olur ve net bi cözüm olur..
TMYy *T&M* Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 5.190 5 5 Eylül 2008 Konu Sahibi bebito #3 yağ bezesimidir acaba. keşke ellemeden bi doktora gösterseydin.sağlık şakaya gelmez yani.