Nişan kızlaaar yardımm :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

heliosss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
69
26
merhaba arkadaşlar bu işlerden hiç anlamıyorum ablam abimde yok şimdiden tutuşmuş vaziyetteyim.ağustosta istemeye gelicem diyor.(bu arada henüz babama söyleyemedim) şimdiden çıtlattmalımıyım onu da bilmiyorum hala benim kızım evlenmeyecek hiç öyle şeylerle işi yok diyo garibim.sözden sonra nişanı ne kadar erteleyebiliriz ? ağustos eylülde söz olsa bahara nişan yapsak ardından da yaza düğün şeklinde düşündüm de yanlış mı düşündüm :)))

çok güzel bahçemiz var organizasyon şirketiyle anlaşıp o şekilde mi yapmalıyım.uzaklar bir de ya.

sizin nişanınız nasıl olduuuu nasıl açıldınız aileye ben tırsıyorummm hahaha

Son düzenleme:
Canim benim de yakinda nisan soz hepsi bir arada olacak ikimizde farkli yerdeniz ist de yasiyoruz diye ortada bulustuk biz biz de tanismada kiz isteme de yuzuk takmada ayni gun olacak :) dedigin gibi bahcenizi susletmek guzel olabilir

Benimde bu yaz sonunda nişanım olacak, mayısta da düğün kısmetse.. Ama biz isteme nişan bir arada yapacağız. Çünkü düğün öncesi törenlere fazla masraf yapmayı gereksiz buluyorum.. Nişan, söz, kına gibi merasimleri mümkün olduğunca sade tutmaya çalışıp bunlara harcayağım parayı düğün ve balayına ekleyeceğiz... İsteme ve nişan merasimimizi de evde ve ailesi arası yapıp sonrasında eğleneceğiz. Bu arada babana şimdiden çıtlatsan iyi olur, bir engel yaratacak olursa herşeyi planlamışken çok üzülürsün. Mutluluklar...

ben de düğünden önceki tüm törenleri sade tutmaktan yanayım söz,nişan bir arada olacak benim de. babam ayrı ister demişsin. aileler işin içine girince durum değişebiliyor maalesef. herkes farklı bir şey söylüyor.her kafadan ayrı ses. senin ve sevgilinin istekleri önemli olan..umarım her şey gönlünüzce olur.şimdiden mutluluklar

Selam kızlar. Bahçeniz varsa muhakkak orada yapın yaz mevsiminde evlerde salonlarda çok zor oluyor havasız ve ter kokan bir yerde ne kadar rahat eğlenebilirsiniz? Bahçeye de hiç şirket tutmaya gerek yok. Bir iki top renkli tül ve kurdelelerle insan neler yapamaz ki? Nikah ve nişanımdan örnek verecek olursam :

Ayrıca hediyelik dağıtmak isterseniz keçe ve desenli sabunlar yapıyorum, yardımcı olabilirim:

Eklentiler

• IMG_20140410_091753.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20140410_174330.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20140410_202130.jpg
    206,8 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_20140410_235740.jpg
    149,2 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20140411_095250.jpg
    173,1 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20140411_150536.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20140413_163442.jpg
    191,8 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20140413_234529.jpg
    203 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20140416_202428.jpg
    221,3 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_20140417_104751.jpg
    207,1 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20140417_122201.jpg
    253,7 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20140418_204442.jpg
    260,5 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_20141214_181035.jpg
    182 KB · Görüntüleme: 112
Son düzenleme:

ne kadar güzel olmuş bizim bahçede buna çok müsait bu tarz bir şeyler olabilir :) teşekküre diyorummm

Canim benim de yakinda nisan soz hepsi bir arada olacak ikimizde farkli yerdeniz ist de yasiyoruz diye ortada bulustuk biz biz de tanismada kiz isteme de yuzuk takmada ayni gun olacak :) dedigin gibi bahcenizi susletmek guzel olabilir

söz nişan bir arada olması için tanışmış olmaları lazım daha benim babam ortada bir şey olduğunu bile bilmiyo umarım arıza yaratmazlar

teşekkür ederim hepimiz mutu olalım : ))) senin nasıl oldu mesela önceden mi söyledin ya benimkide öyle bir adam değil ki çıkayım karşısına benim sevgilim var diyeyim kıskançlıktan orda ölür çok tırsıyorum

Bence simdiden ufak ufak sinyaller vermelisin
Benim kizim oyle seyler yapmaz dusuncesindeymis bir de baban, kabullenmesi icin zamana ihtiyaci olacaktir.

Biz 1 senedir bekliyoruz oyle babam kabullenecek de bir iki adim atilacak diye

Bizim duruma dusmeyin amann

vallaha mı yaa : ))) neden kabul emtiyor senin ki : ))

vallaha mı yaa : ))) neden kabul emtiyor senin ki : ))
Evett malesef. 2013 aralik ayindan beri haberdar. 2014 nisan ayinda sevgilimle gorustu tanisti. Bu sene mart ayinin sonlarina dogru iki baba gorustu konustu.
Ama hala tık yok. Kabullenemedi henuz hazmedemedi. Cekinceleri var yani cogu konuda kendince. Guvenemedi hala bana da sevgilime de.
Son ana saklama yavastan anlatmaya calisma girisimlerinde bulun bence

Aile yapılarımız biraz farklı sanırım. Ben erkek arkadaşımla daha çıkmadan önce böyle böyle bir çocuk var diye anlatmıştım zaten. Sonra çıkmaya başladığımızı, geçen ay da evlenme kararı aldığımızı söyledim. Zaten ilişkimin her aşamasını ailem bilir, arkadaş gibidir ailem, getir tanıştır der. Erkek arkadaşımı oğulları gibi severler. Bu tarz şeyler benim ailemde bir sorun yaratmadığı için zor da olmadı. Hatta ailem yaz sonu istedi düğünü ama biz mayıs ayında karar verdik. Sana tavsiyem cesaretini toplayıp ailene mevzuyu açman. Yaşın kaç bilmiyorum ama ömrünün sonuna kadar ailenin küçük kızı olarak kalmayacaksın, evlenip yuva kuracaksın ve bundan da güzel birşey olamaz.. En başında sorun çıkarsalar da mutlaka ikna olacaklardır sen yeterki kararlarının arkasında dur ve vazgeçme...

yok bizimki tek çocuk olmanın verdiği kıskançlığı doğurcaktır hiç konuşmadık biz babamla zaten o hariç herkes biliyo :)) artık klişedir ama hayırlıısı hepimiz için : ))) çok mutluluklaaarrr

annem devreye girer herlde benimde uzun zaman alır gibi geliyoda allahtan karşımızdakiler anlayışlı olabiliyo : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…