Eki Görüntüle 1507487 Eki Görüntüle 1507488 Eki Görüntüle 1507494 Eki Görüntüle 1507495 Selam kızlar. Bahçeniz varsa muhakkak orada yapın yaz mevsiminde evlerde salonlarda çok zor oluyor havasız ve ter kokan bir yerde ne kadar rahat eğlenebilirsiniz? Bahçeye de hiç şirket tutmaya gerek yok. Bir iki top renkli tül ve kurdelelerle insan neler yapamaz ki? Nikah ve nişanımdan örnek verecek olursam :
Ayrıca hediyelik dağıtmak isterseniz keçe ve desenli sabunlar yapıyorum, yardımcı olabilirim:
Canim benim de yakinda nisan soz hepsi bir arada olacak ikimizde farkli yerdeniz ist de yasiyoruz diye ortada bulustuk bizbiz de tanismada kiz isteme de yuzuk takmada ayni gun olacak :) dedigin gibi bahcenizi susletmek guzel olabilir
Benimde bu yaz sonunda nişanım olacak, mayısta da düğün kısmetse.. Ama biz isteme nişan bir arada yapacağız. Çünkü düğün öncesi törenlere fazla masraf yapmayı gereksiz buluyorum.. Nişan, söz, kına gibi merasimleri mümkün olduğunca sade tutmaya çalışıp bunlara harcayağım parayı düğün ve balayına ekleyeceğiz... İsteme ve nişan merasimimizi de evde ve ailesi arası yapıp sonrasında eğleneceğiz. Bu arada babana şimdiden çıtlatsan iyi olur, bir engel yaratacak olursa herşeyi planlamışken çok üzülürsün. Mutluluklar...
Bahçede hoş bir nişan..
hayali bile çok hoş..
Harika olur gerçekten . .evet alacaksın tülleri çiçekleri güzelce hazırlicaksın
Harika olur gerçekten . .
şimdiden hayırlı olsun. .
Bence simdiden ufak ufak sinyaller vermelisin
Benim kizim oyle seyler yapmaz dusuncesindeymis bir de baban, kabullenmesi icin zamana ihtiyaci olacaktir.
Biz 1 senedir bekliyoruz oyle babam kabullenecek de bir iki adim atilacak diye
Bizim duruma dusmeyin amann
Evett malesef.vallaha mı yaa : ))) neden kabul emtiyor senin ki : ))
Aile yapılarımız biraz farklı sanırım. Ben erkek arkadaşımla daha çıkmadan önce böyle böyle bir çocuk var diye anlatmıştım zaten. Sonra çıkmaya başladığımızı, geçen ay da evlenme kararı aldığımızı söyledim. Zaten ilişkimin her aşamasını ailem bilir, arkadaş gibidir ailem, getir tanıştır der. Erkek arkadaşımı oğulları gibi severler. Bu tarz şeyler benim ailemde bir sorun yaratmadığı için zor da olmadı. Hatta ailem yaz sonu istedi düğünü ama biz mayıs ayında karar verdik. Sana tavsiyem cesaretini toplayıp ailene mevzuyu açman. Yaşın kaç bilmiyorum ama ömrünün sonuna kadar ailenin küçük kızı olarak kalmayacaksın, evlenip yuva kuracaksın ve bundan da güzel birşey olamaz.. En başında sorun çıkarsalar da mutlaka ikna olacaklardır sen yeterki kararlarının arkasında dur ve vazgeçme...teşekkür ederim hepimiz mutu olalım : ))) senin nasıl oldu mesela önceden mi söyledin ya benimkide öyle bir adam değil ki çıkayım karşısına benim sevgilim var diyeyim kıskançlıktan orda ölür çok tırsıyorum
Aile yapılarımız biraz farklı sanırım. Ben erkek arkadaşımla daha çıkmadan önce böyle böyle bir çocuk var diye anlatmıştım zaten. Sonra çıkmaya başladığımızı, geçen ay da evlenme kararı aldığımızı söyledim. Zaten ilişkimin her aşamasını ailem bilir, arkadaş gibidir ailem, getir tanıştır der. Erkek arkadaşımı oğulları gibi severler. Bu tarz şeyler benim ailemde bir sorun yaratmadığı için zor da olmadı. Hatta ailem yaz sonu istedi düğünü ama biz mayıs ayında karar verdik. Sana tavsiyem cesaretini toplayıp ailene mevzuyu açman. Yaşın kaç bilmiyorum ama ömrünün sonuna kadar ailenin küçük kızı olarak kalmayacaksın, evlenip yuva kuracaksın ve bundan da güzel birşey olamaz.. En başında sorun çıkarsalar da mutlaka ikna olacaklardır sen yeterki kararlarının arkasında dur ve vazgeçme...
Evett malesef.2013 aralik ayindan beri haberdar. 2014 nisan ayinda sevgilimle gorustu tanisti. Bu sene mart ayinin sonlarina dogru iki baba gorustu konustu.
Ama hala tık yok. Kabullenemedi henuz hazmedemedi. Cekinceleri var yani cogu konuda kendince. Guvenemedi hala bana da sevgilime de.
Son ana saklama yavastan anlatmaya calisma girisimlerinde bulun bence