• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaar yardımınıza ihtiyacım vaar :(

Tuuching

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
116
27
98
28
Öncelikle hepinize merhaba :) Benim sormak istediğim merak ettiğim bir takım konular var
Ben lise üçüncü sınıf öğrencisiyim ve kendime meslek bakımından bir hedef belirlemek istiyorum gelecekte yapmak istediğim şey insanlara yardım etmek en çokta kimsesiz çocuklara ve yaşlılara.. Huzur evlerinde veya sosyal hizmetlerde çalışabileceğim bir meslek biliyor musunuz? Psikoloji bölümüne ilgim var ve o bölüm mezunları bu gibi yerlerde çalışabiliyormuş sanırım bir bilginiz varsa benimle de paylaşın lütfen birde aranızda zihinsel engelli öğretmeni olan varsa onlarında fikirlerini almak isterim cevaplarınızı bekliyorum kızlaar :)

Kızlar eğer merak eden varsa ben öğrendim sosyal hizmetler bölümü okunuyormuş :) Eğer bir gün benim gibi böyle bir mesleğe ilgi duyan olursa okur faydalanır inşallah

Sınava önümüzdeki yıl mı gireceksin canım. İnşllah her şey istediğin gibi olur. Sevindim bir hayalin olmasına :)

Sınava önümüzdeki yıl mı gireceksin canım. İnşllah her şey istediğin gibi olur. Sevindim bir hayalin olmasına :)

Umarım hayatta hepimizin istekleri gönlümüzce olur canım çok teşekkürler :) Bu son senem evet seneye sınava giricem tabi bu konuyu açalı çok olmuş benimde fikirlerim ve hayallerim değişti ama bu bölüm gerçekten çok güzel en büyük özelliği de maneviyat yönünden... Tercihlerde göz önünde bulundurulmalı :)

Back