- 26 Şubat 2022
- 67
- 21
- 30
Kızlar meme büyütme ameliyatı oldum bugün daha 2. Günüm o kadar çok araştırma yaptım ki nereye gitsem ne yapsam diye istanbulda ki Ankarada ki doktorla konuştum bebegim 2 yasında 3 aydır sütten kesmiştim diğer doktorlar en az 6 ay beklememi söylediler ama süt artık gelmiyordu bekleyemezdim kas altı mı kas üstü mü derken sonunda kas üsütüne karar kıldık hem daha konforlu daha göğüs gibi duruyor kas altinda dogal göğüsün sallanması bile olmazken kas üstünde oluyormuş ve 70 bedeni bile tam doldurmazken doktorumun ellerine kollarına sağlık masallah kas üstü yaptı ve ameliyattan hemen sonra kollarımı rahatlıkla kullanabildim oturmak ve uyumak zordu baskı hissinden ama bugün daha 2. Gün olmasına rağmen bebegimle o kadar korkuyordum ki çok şükür çamaşır atabildim makineye sonra yemek hazırlayabildim arada baskı hissi oluyor ama kas altına gore Aşırı iyi kızlar lütfen kaslarınizi boşuna kesmeyin normal meme dokusuda zaten kas üstundedir şimdi ki hali bantlı ama dokundugumda oyle sert değil yani süt dolmus halleri gibi perşembe günü bandajları alınacak daha rahat edeceğim o zaman medical sütyen takılacak Doktorum Elazığda İsmet Bingöl Çok mütevazı ve alanında çok tecrübeli kesinlikle gözünüz kapalı gidin.