kızlar gelinliğin 2.provasına ayakkabıyla gitmem gerekiyormuş... hoş daha ilk prova bile olmadı ama...
gelinliğin altı tül etek olucak... yani oldukça sade bişi olucak etekleri... ben renkli pudra gibi bi ayakkabı bakıyodum ama bunu denedim çooook rahat öyle rahattı ki... henüz ilk baktığım yer... inci den baktım... fiyatı biraz yüksek.. sizinde fikirlerinizi almak istedim
daha sonrada biçok elbiseyle giyebilirim gibi geldi ama :44: biraz daha baksam mı ki
yok topuk sorun değil canım... platform bakıyodum ama bu o kadar rahattı ki... bide zaten pahalıymış ilerdede giyilebilcek bişi olsa daha mantıklı olur gibi geldi..
burnu açık istiyorum ama diğerlerinde parmaklarım çıkıyordu bunun penceresi çok idealdi ondan... örneklere açığım her zaman
tatlım bende almadım daha gelın ayakkabımı ama benım hıc hosuma gıtmedı.. nelerı var ayakkabıların bılıyormusun acele etme senın benden cok daha zamanın var.. ben bıle telas yapmadım daha hıc
gösteridğin model cok günlük gibi cnm yaa vwerme hiç pahalıysa bide o kadar para..dolgu topuk olmaz sanki ya gelinlikle şöle şık bi ayajkkabı giyilmeli bence özellkle gecenin ilk zmanalarıı..
Bu çok çok çok klasik.Hemen almam gerekiyor diye telaşa kapılıp böyle ayakkabılar alma bence.Ha belki hoşuna gidiyordur onu bilemem tabi ama.Ben olsam yepyeni modeller var piyasada fiyonklu miyonklu onlardan alırdım. :)