• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı kızlaaar sizce gelinliğin altına bu ayakkabı nasıl olur???

auroraas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
133
2
46
İzmir
kızlar gelinliğin 2.provasına ayakkabıyla gitmem gerekiyormuş... hoş daha ilk prova bile olmadı ama...:1:

gelinliğin altı tül etek olucak... yani oldukça sade bişi olucak etekleri... ben renkli pudra gibi bi ayakkabı bakıyodum ama bunu denedim çooook rahat öyle rahattı ki... henüz ilk baktığım yer... inci den baktım... fiyatı biraz yüksek.. sizinde fikirlerinizi almak istedim :34:

daha sonrada biçok elbiseyle giyebilirim gibi geldi ama :44: biraz daha baksam mı ki

$Fotoğraf0450.jpg $Fotoğraf0451.jpg

o kadar kötü mü ya :) 4 te 4 kimse beğenmedi :)

neyse zaten ilk baktığım yerdi... biraz daha bakayım ben... tek renk daha güzel olucak galiba

çok bi gündelik gibi geldi bana :)) topugu az mı olsn istiosn ona göre örnekler gönderiim sana :))

kusura bakma canımda bende hiç beğenmedim gelinlik ayakkabısı gibi durmuyo hiç kesinlikle alma bu ayakkabıyı..

yok topuk sorun değil canım... platform bakıyodum ama bu o kadar rahattı ki... bide zaten pahalıymış ilerdede giyilebilcek bişi olsa daha mantıklı olur gibi geldi..

burnu açık istiyorum ama diğerlerinde parmaklarım çıkıyordu :1: bunun penceresi çok idealdi ondan... örneklere açığım her zaman :34:

Bence güzel ve önemli olan rahat etmen ve sirf bir gecelik icin alma diger günlerde de giyebilirsin..:34:

şu çok şık ama pek rahat olcağını sanmıorm

bu brz daha sade bi model

bu da brz daha kokoşu :)))

bi tane de dolgu topuk örnegi

Eklentiler

• $OSCARD~2.JPG
    $OSCARD~2.JPG
    10 KB · Görüntüleme: 88
  • $gelin-ayakkabi-5.jpg
    $gelin-ayakkabi-5.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 115
hımm içlerinde 2. hoş gibi ama işte renkli istediğim için eskiden olduğu gibi beyaz düz gelin ayakkabısı olduğu belli bi model istemiyorum :1:

çiçeğimle ayakkabıyı aynı tonlarda yapmak istiyorum.. pudra en yumuşak ton gelinlik için... mercan veya fuşya giyebilir miyim bilmiyorum

tatlım bende almadım daha gelın ayakkabımı ama benım hıc hosuma gıtmedı.. nelerı var ayakkabıların bılıyormusun acele etme senın benden cok daha zamanın var.. ben bıle telas yapmadım daha hıc

peki peki al sana pudra :))))

Eklentiler

• $1106657-p-DETAILED.jpg
    $1106657-p-DETAILED.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 65
  • $untitled.png
    $untitled.png
    118,5 KB · Görüntüleme: 63
cnm bende pek beğenmedim
istersen kemal tancaya bak orda çok güzel ayakkabılar var ve pudra rengi de var
şimdiden mutluluklar dilerim :16:

gösteridğin model cok günlük gibi cnm yaa vwerme hiç pahalıysa bide o kadar para..dolgu topuk olmaz sanki ya gelinlikle şöle şık bi ayajkkabı giyilmeli bence özellkle gecenin ilk zmanalarıı..

Bu çok çok çok klasik.Hemen almam gerekiyor diye telaşa kapılıp böyle ayakkabılar alma bence.Ha belki hoşuna gidiyordur onu bilemem tabi ama.Ben olsam yepyeni modeller var piyasada fiyonklu miyonklu onlardan alırdım. :)

Back