Saç Rengi ve Saç Boyama kızlaaar saç renginizz kahve-kumral tonları mı???

asi_marmara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
11
0
36
İstanbul
evett kızlaar saç rengii kahve- kumral tonlarıysaa hangi marka boya kullandınız yazar mısınız??
saçımı boyatıcam da karar veremedim, koyu kahve bitter veya sıcak çikolata mı boyasam bilmiorum kararsız kaldımm

kendi saç renginizmii..eger öyleyse ne boyarsanız kutu üzerindekinden 2-3 ton koyusunu yakalarsınız..ama boya varsaaa bitter gibi renkler bildiginiz siyah giibi oluyo

kendi saç renginizmii..eger öyleyse ne boyarsanız kutu üzerindekinden 2-3 ton koyusunu yakalarsınız..ama boya varsaaa bitter gibi renkler bildiginiz siyah giibi oluyo

saç rengim kumral gibiydi kendi rengimdi sonra güneşte falan baya açıldıı tabi papatya falan kaynattım o da açmıştı sdaç rengimii:82: sonra sıkıldım ve bi dönem siyah modaydı biliyorsundur siyah saç modasıı vardı herkes siyah boyatıyordu:) ben de yakışır diye siyah boyattım hem de üst üste(
yakışıyorduu ama sıkıldım siyahtaaan açtırmak istedimm olmuoo şimdii keşkee kendii saç rengimi değiştirmeseydimm
peki kestanee nasıl olur acaba??

valla cnm kestane bildigin siyah oluyoo sana şyle diyeyimmmm koyu kumral bile baya kahve tonları gibi duruyor..heleki saçında siyah boyalı yerler varsa hiç ama hiç boyadıgın renk tutmaz..çok açık bi renk istemiyorsun sanım..benimde saçlaırm siyahtı kumral tonları istedigim için oriel çok beklemedi saçlarımdaa ve yıpranmada az oldu..istersen öyle yapabilirsin:)

aman ha sıcak çikolata boyama çok koyu oluyo siyah gibi....

eğer saçında hiç boya yoksa...kolestonun kahveler serisi çok güsel..elegan kahvesine boyamıştı bi arkadaşım böyle sütlü kahve gibi çok güzel olmuştu...benim tutucağını bilsem ona boyucam..ama malesef sıcak çikolatadan kurtulamıyorum siyahımsı bir renk...

önereceğim renkler...

sütlü kahve istiyosan --- elegan kahve

biraz kızılımsı istiosan ---bronz kahve..

yoğun kızıllık istiosan ---kızıl kahve

kızıl kahvede çok güsel bir renk...yaprak dökümündeki leylanın saç rengi...

aynen katılıyorum sana canım...
ben de açık kahve boyamıştım,bildiğin mavi-siyah gibi olmuştu..açana kadar canım çıktı,cumartesi palette ile açıp,7-1 igorayla boyadım..şimdi iyi oldu,kendi rengim gibi..tam tatlı bir kumral..

cnm kızıl kahve istemiorum ama bakır gibi kahve tonları olabilir kestane bronz da olabilir:))
benim sorunum saçlarım siyaha boyatmıştım, kaç kez kahve çikolata kehve boyuyorum ama dipler haricinde boya girmio saçıma siyah akmıoo

cnmm ben de açmak istiorruuum siyaaah saçımııı

canm arkadaşn ne renk saçnn üstne elegan khve boyamştı. bnm saçımn bazı yerlri koyu 5tonnda oldgnu söylüyolr uçlrm braz açık khve gbi saçmda brde gtmeyen kızllk var önceki işlemlrden kaynaklı. ben syah gbi olmayacak khve tonu arıyorum.orta kahve olsn.yda kahve oldgu belli olsn. kızllk olmasn bir de..5.0 dyo bkaç kuaför şu an saçm için en iyi seçm dye. ama 5.0 a bktm ıgorada fln bkç mrkada bya koyu syaha ykn duruyor korkuyorm. biki renk uzmanı da 5.0 ı önerdi ama katalogtada gözüme hç hoş gelmedi.khve ile alakası yok gbi ama açık khve yazıyo..yardm edermsn.bişey önereblrmsn?

evett renkler cok koyu duruo cnm ben de aynı sorunu yaşıorum
ben kestane kahvesi istiorum ama olmuobi türlüüü

sakkıııın ama sakıın o dediğin boyalara boyama siimmmsiyah olur ...
saçın siyah sanırım açmadan kumrala dönemezsin . açmakta saçını çok yıpratacak bence bekle yapma bişey.
bu arada kendi rengin neydi ? ve en son ne zaman boyadın ?
ama sonuçta hala koyu bir renk , önce onu kendi yollarınla akıt biraz, rengi kır ... beyaz sabun ve kabartma tozunu kullanabilirsin ...
kabartma tozu şöle :
2 paket kabartma tozunu
yarım lt suya koyup çalkala
saçına yedir , uçlardan başlayarak , diplere deydirmemeye çalış..
yarım saat 1 saat bekle yıka , boyanın yavaş yavaş aktığını göreceksin ... tabi bunu mesela 1 ay yapacaksınki sonuç alasın.
ilk yapmada die olmadı diyenler oluyor , komik . neyse...
ben de saçımı bakır üstüne koyu kahve boyamıştım , siyah oldu haliyle ... yaklaşık 6 aydır boyamıyorum ve dediklerimi yapıyorum boya uçlarında çok az kaldı, kendi saçım koyu kumral bu arada...bekleyemem diyorsan hata edersin saçın iyce mahvolmasın dayan biraz aksın öyle istediğin renge daha kolay dönersin .
ay ne dolmuşum bu konuda

canım garnier ın kestane kahveside güsel..ben artık ona boyucam mesela tam benim istediğim bir renk...hiç siyah bir kahve değil...kahve gibi bir kahve...

ama bir şeyi yeni keşfettim sizinlede paylaşayım benim kendi saçlarımda çok beyaz var o yüzden her dip boyada saçlarımın dipleri açık diğer yerler koyu oluyo...oksidanın üzerinde dip boyalarda yarısını kullanın gibi bir ibare gördüm garnier da...uçlarını aynen bırakıp diplerine süreyim diyorum dip boyam gelince...

bir de forumda paylaşmıştım tekrar yazayım..benim saçım sıcak çikolataydı..çok siyah duruyodu şampuanıma çam terebntini koydum inanılmaz aktı o siyahlık...bi daha sıcak çikolata boyamayı düşünmüyorum..garnier ın kestane kahvesiyle dip boya yapıp geçicem bundan sonra

Son düzenleme:

:) teşekkürler cnm önerilerini aynen uygulucam kabartma tozu umarım işe yarar yaa cidden ben de doluyum bu konuda cünkü siyahtan kurtulmak istiorumm artıkk bi türlüü akmıo yaa
kendi rengim kumraldı, beyaz tel görmüştüm saçımda bikaç tel, boyatmıştım...siyaha takmıştım..şimdi de kurtulmak istioruum hangi renkle boyarsam krtulabilirim?? saçımın dipleeri kahve uçları siyah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…