How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

kızlaaar,kullanılmış güzel parfum arıyorum

asapunka

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
192
72
323
34
Denizli
bi kokuyu bi kaç kere kullanmadan beğenemiyorum kızlar. bi kere koklayıp aldığım parfumleri kullanmaya başlayınca fikrim değişiyor. kullandığımız ama sıkıldığınız yada tarzınıza uymayan parfumleriniz varsa alabilirim. yumuşak günlük baş ağrıtmayan kokular tercihimdir aslında çok sınırlamak istemiyorum çünkü nasıl bi koku istediğimi bende bilmiyorum. parfumlerinizi bekliyoruuum

bi kokuyu bi kaç kere kullanmadan beğenemiyorum kızlar. bi kere koklayıp aldığım parfumleri kullanmaya başlayınca fikrim değişiyor. kullandığımız ama sıkıldığınız yada tarzınıza uymayan parfumleriniz varsa alabilirim. yumuşak günlük baş ağrıtmayan kokular tercihimdir aslında çok sınırlamak istemiyorum çünkü nasıl bi koku istediğimi bende bilmiyorum. parfumlerinizi bekliyoruuum

Bende bu var.66euroya almistim.resimdeki kadarini kullandim.vazgectim satiuorum.unlu bir koku. $20140128_220134_1391193548311_1.JPG
25tl.

bende avon,dore ve oriflamenin parfümleri var canm düşünürsen toplu alımda yardımcı olurum çoğu az kullanılmış

canım elimde bunlar var kokuaları hafiftir.ikiside yurt dışından geldi orjinal mi bilmiyorum o yüzden biraz kullandığım için ikisini 25 e veryorum

Eklentiler

• $Fotoðraf0058.jpg
    $Fotoðraf0058.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 115
  • $Fotoðraf0062.jpg
    $Fotoðraf0062.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 113
  • $Fotoðraf0060.jpg
    $Fotoðraf0060.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 114
adı ne şişenin üstünden seçemedim :) birde bi kaç parfum daha varsa bakabilirim.bide kokuyu tarif edebilir misin nasıl hissettiriyor :)

Lancome.tresor.birparfumeride kokla mutlaka.nasiltarifedilirbilemedim.koklayip al bence.cok pahali bir parfum.lancome un yeni parfumlerinden.

bu kokular bilindik mi yani boynerden tekin acardan gidip kokularına bakabilir miyim tam adlarını yazar mısın canım

ewet canım bilindik kokular .bakim adlarını doğru yazmak açısından tekrar.

ilk sıradaki flora by gucci
diğeri ange demon le secret

Son düzenleme:
tabi düşünürüm canım adlarını söyler misin aslında fotoğraf yüklersen çok sevinirim bende toplu alma taraftarıyım fiyatlar uygun olursa
oriflameden divine ve elvie var divine baya kullanılmış olduğu için 7 tl elvie 1 2 kez sıkıldı 18tl avondan pur blanca var oda %30u kullanıldı %70i duruyo 15 tl bikaç tanede değişik markala var onlarda açtığım konuda var bebeğim durmadığı için şuan resim ekliyyemiyorum ama elvie bide diğer markaların resmi var konumda http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678416 konuma bakabilirsin canm

oriflameden divine ve elvie var divine baya kullanılmış olduğu için 7 tl elvie 1 2 kez sıkıldı 18tl avondan pur blanca var oda %30u kullanıldı %70i duruyo 15 tl bikaç tanede değişik markala var onlarda açtığım konuda var bebeğim durmadığı için şuan resim ekliyyemiyorum ama elvie bide diğer markaların resmi var konumda http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678416 konuma bakabilirsin canm

bakmıştım daha önce konuna canım aslında dikkatimi çeken birşey olmadı avon purblanca yı sevmiyorum.diğerlerinin kokularını bilmiyorum oriflame ın da bi kaç bildiğim kokusu var onlar olsa olabilirdi yine de çook teşekkür ederim

avonun hangi parfumu canım daha önce şişesini görmemiştim hiç katalog da bir de diğer parfum ağır gibi duruyor gerçekten öyle mi? ben lancome un parfumune gidip bakacağım onu alabilirim biraz zaman ver bana :)

Tamam..sariolanida watsonsda koklayabilirsin.ikisinede bsyiliyorum bu kokularin.sen ucunude kokla.ayiriyorum simdilik.kiyafetlerimede baksana kafgo yapmisken degsin.fiyatlarda inerim

Fiyatina baktinmi.bence 25e kacirma...bitsin diye herseyi ucuza satiuorum

ne kadar çok şey vardı oku oku bitmedi bide yorumları da okumadan geçemedim :) beyaz kürk meselesi :) aslında kıyafete ihtiyacım yoktu ama yinede baktım bi tulum gördüm sayfanın en sonlarında onunla ilgili bilgi alabilir miyim

Back