Kızlaaar keseden cinsiyet anlayanlar varmış yardımcı olur musunuuz ☺

Gbilgic

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
11
0
1
28
8+4 haftalık hamileyim bugün çekilen ultrason görüntüsü. Cinsiyet anlayabilen var mı ☺

Eklentiler

• 1000012404.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 86
Keseden anlamıyorm ama benim bebişimin kese duruşu aynı fasulye gibi biraz yaygın benim kızım oldu galiba sizinki de kız

Keseden anlamıyorm ama benim bebişimin kese duruşu aynı fasulye gibi biraz yaygın benim kızım oldu galiba sizinki de kız
benimde 6-7 haftalık ultrasyonda bebek fasulyeye benziyordu kesem ise elips şeklindeydi, benimde kızım olacak inş

Nasıl güzel maşallah ya sağlıkla ve en önemlisi mutlulukla mutluluğa gelsin kız çocuğu öyle başka ki tadınca anlarsınız
Amin inşallah güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Kalben çok diliyordum kız cocugu inşallah kucagımada almak nasip olur

Kızlar 10+3 yeni ultrason filmi tahmin yapabilecek var mı

Eklentiler

• 1000014099.jpg
    113,4 KB · Görüntüleme: 50
Hayır belli değil doktor

Siz nerden anladınız kız olduğunu
10 haftalıkken oğlumun yapısı çok farklıydı erkek bebekler daha erken oluşuyor kız bebeklerin yapısı biraz daha geç tecrübelerime dayanarak en önemlisi sağlıklı olması tabikide sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah arkadaşımın kızdı mesela yapı olarak aynı attığınız ultrasonla

Evet doğru benimde oğlum erkenden belli etmişti oluşmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…