Kızlaaar bir yardım başıma gelenler..

toramanaye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
26
30
3
38
arkadaşlar ben en son 6 Aralık’ta adet oldum bu ayda 7 sinde olmam lazımdı benimki günü günündedir 6 sına kan gördüm tamam dedim geldi benim hastalık ama aynı adet sancısı çekiyorum neyse ped taktım akşama kan kayboldu kahve rengi birşeyler geldi ertesi gün sarı oldu bende biraz bekledim kan testi verdim dün 235 çıktı betaNeyse velhasıl hamileyim bu belirtileri yaşadım ne midem bulandı ne göğsüm şişti ama şuan şiş.şimdi merak ettiğim şey su .ben doktora gidince 40 haftayı 6 Aralık’tan mı başlatır?yani 235 e bakarsam bir haftalık ama tarih hesabı neye göre olur?

Senin hangi gun hamile kaldigini bilemezler son adet tarihine gore hesaplanir ona gore konusulur her sey

Son adet tarihinize göre yani bi önceki aya göre hesaplanır. 6 araliktan değil, adet olmamissiniz büyük ihtimalle yerleşme kanamasi.

En son kasımın 6 sında olman gerekmiyor mu canım zaten Aralık ayindayiz en son adet tarihinden hesaplanır yaşadığın yerleşme kanaması olabilir

benim son adet tarihim de 21 ekim su an 7+1 olmam gerek ama bir hafta önce gittim doktora kese var bebek yok henüz çok yeni dedi
geç döllenme olduğunu söyledi geç döllenme pek sorun olmuyor sadece bir iki hafta oynamalar oluyor ama ilerleyen hamilelik dönemin de kaç haftalık olduğun ölçümler ile çıkıyor ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…