Kızlaaar bi bakar misiniz...

scilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
78
20
98
36
Kızlar merhaba...adet gününden 6 gün önce beta HCG 0.2 cikmisti.adeti 1gun geçince 2.76 olmuş deger...biliyorum 5in altı negatif ama neden yukselmistir ki??? Kafam karıştı adet olmadım hic şaşmaz normalde

Canim tam olarak bilemiyorum ama ben adetten 6 gun once kantesti yaptirdim 1.2 cikmisti adetimin ikinci gunu 41.8 cikti gec döllenme olabilir belki istersenbirkacgun gecince bir kez daha baktir emin olmak icin idrar testi yaptinmi??

İdrar testlerine güvenmiyorum ben kan garanti geliyor ama kafam karıştı yükselme olunca...p.tesi tekrar test yaptircam

Canim tam olarak bilemiyorum ama ben adetten 6 gun once kantesti yaptirdim 1.2 cikmisti adetimin ikinci gunu 41.8 cikti gec döllenme olabilir belki istersenbirkacgun gecince bir kez daha baktir emin olmak icin idrar testi yaptinmi??
kan testini yumurtlamadan kaç gün sonra yaptırdın acaba?

Ayy kızlar paranoya yaptım iyice elimde olsa her saat test yaptircam

Istersenbir iki gun daha bekle mutlaka belli olur erken yaltirinca ya negatif cikiyor yada dusuk degwr cikiyor insanin morali bozuluyor
evet canım ben de hayal kırıklığına uğramamak için yaptırmıyorum adetim 3 gün gecikti

ne zormuş beklemek yaa...Allah'ım aratmasın da insan başka şey düşünemiyo aklımda hep ya hamileysem var

Ayy kızlar paranoya yaptım iyice elimde olsa her saat test yaptircam
Stres yapma kendine canim gerci diyene bak bende kac kez idrar testi yaptim dusuk ihtimalde olsa kan testi yaptirdim hamis oldugumu öğrendim simdide kese gorunucekmi kalbini duyacakmiyim offcok zorbu bekleme sureci :))

Stres yapma kendine canim gerci diyene bak bende kac kez idrar testi yaptim dusuk ihtimalde olsa kan testi yaptirdim hamis oldugumu öğrendim simdide kese gorunucekmi kalbini duyacakmiyim offcok zorbu bekleme sureci :))

ayy inşallah ben de level atlarım da kese kalp faslına geçerim

Ya kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum ama ufaktan konuşuyorum içten içten orada mısın diye hastalancaksam da hastalanayım valla içim içimi yiyo canım yaa

değer düşük olduğu için heveslenmek istemiyorum ama deli gibi midem bulanıyo belki de strestendir bilemiyorum...Allahım hayırlısını versin canlarımızın yiyecek bi lokma ekmeği varsa zaten sımsıkı tutunmuşlardır bize yoksa da Allah bize sağlık versin eşlerimize de çeşitli denge bozukluklarımıza dayanma gücü

Kızlar mide bulantısı için çok erken daha psikolojik olabilir. adetinize az gün kaldıysa ya da yeni geçtiyse erken gebelik testi yapın. Varsa bişiyler silik de olsa çıkar. Melekleriniz inşallah sizinledir

Erken gebelik testleri de yaniltici olabiliyo canim yaa kan garanti dedik o da numara yapti bize artip duruyo bekliycez el kol bagli

Arkadaşlar ben 1hafta önce test yaptırdım 0.09 çıktı bugun bida baktırdım 0.48 çıktı yok biliyorum ama degerin artması kafamı karıştırdı böyle sonucu cıkan var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…