kan testini yumurtlamadan kaç gün sonra yaptırdın acaba?Canim tam olarak bilemiyorum ama ben adetten 6 gun once kantesti yaptirdim 1.2 cikmisti adetimin ikinci gunu 41.8 cikti gec döllenme olabilir belki istersenbirkacgun gecince bir kez daha baktir emin olmak icin idrar testi yaptinmi??
Takvime baktim simdi 9 hun sonra yaptirmisim ilkini 1.2 cikmistikan testini yumurtlamadan kaç gün sonra yaptırdın acaba?
benim de 12 gün geçti üzerinden ama çıkar mı kanda bilemedimTakvime baktim simdi 9 hun sonra yaptirmisim ilkini 1.2 cikmisti
Istersenbir iki gun daha bekle mutlaka belli olur erken yaltirinca ya negatif cikiyor yada dusuk degwr cikiyor insanin morali bozuluyorbenim de 12 gün geçti üzerinden ama çıkar mı kanda bilemedim
evet canım ben de hayal kırıklığına uğramamak için yaptırmıyorum adetim 3 gün geciktiIstersenbir iki gun daha bekle mutlaka belli olur erken yaltirinca ya negatif cikiyor yada dusuk degwr cikiyor insanin morali bozuluyor
Stres yapma kendine canim gerci diyene bak bende kac kez idrar testi yaptim dusuk ihtimalde olsa kan testi yaptirdim hamis oldugumu öğrendim simdide kese gorunucekmi kalbini duyacakmiyim offcok zorbu bekleme sureci :))Ayy kızlar paranoya yaptım iyice elimde olsa her saat test yaptircam
Stres yapma kendine canim gerci diyene bak bende kac kez idrar testi yaptim dusuk ihtimalde olsa kan testi yaptirdim hamis oldugumu öğrendim simdide kese gorunucekmi kalbini duyacakmiyim offcok zorbu bekleme sureci :))
benim de öyle canım ama sabrediyorum...ne zormuş beklemek yaa...Allah'ım aratmasın da insan başka şey düşünemiyo aklımda hep ya hamileysem var
Pozitif dusun canim benim insallah hayirli haberlerini vereceksinayy inşallah ben de level atlarım da kese kalp faslına geçerim
aynı benim durumumYa kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum ama ufaktan konuşuyorum içten içten orada mısın diyehastalancaksam da hastalanayım valla içim içimi yiyo canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?