• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kizlaaar, Ankara'da acik hava kina gecesi!!

miska

bride to be <3
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.804
33
68
İstanbul
Kizlar ben istanbulda yasiyorum, dugunum 7 temmuzda ankarada. Hep acik havada dugun yapmak istemistim, kismet olmadi. Dugunum kapali bi mekanda. O yuzden ben de en azindan kina gecem acik havada olsun istiyorum.

Arastirdim ama internetten bulabildigim mekanlar en az dugun kadar pahaliya patliyor bize, o kadar butcemiz yok.

Sizden ricam, ankarada bildiginiz uygun fiyatli acik hava mekanlarini yazmaniz. Park, bahce, cafe, lokal vs bahcesi; hepsi kabulum :) yeter ki uygun fiyatli ve acik hava olsun.

Acil yardimlarinizi bekliyorum.

harikalar diyarına baktınız mı?
açık hava imkanı var, ama fiyatlar konusunda pek bilgim yok.
internete yazın harikalar diyarı nikah salonları diye çıkar.

Kizlar ben istanbulda yasiyorum, dugunum 7 temmuzda ankarada. Hep acik havada dugun yapmak istemistim, kismet olmadi. Dugunum kapali bi mekanda. O yuzden ben de en azindan kina gecem acik havada olsun istiyorum.

Arastirdim ama internetten bulabildigim mekanlar en az dugun kadar pahaliya patliyor bize, o kadar butcemiz yok.

Sizden ricam, ankarada bildiginiz uygun fiyatli acik hava mekanlarini yazmaniz. Park, bahce, cafe, lokal vs bahcesi; hepsi kabulum :) yeter ki uygun fiyatli ve acik hava olsun.

Acil yardimlarinizi bekliyorum.

baran center restoran var batıkentte..terası düşünebilrisin..
mars bowling çiftlikte..bahcesini düşünebilirsin..
bildiklerim bunlar..benim de baran center da olucak..terasta..kına düğünbirarada olucak:) hayırlı olsun şimdiden kardeşim

Ben de Ankara'da nişan mekanı bakıyorum uygun fiyatlı yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Buarada atlı spor kulübünün mekanı varmış bilgine :34:

canım altınparkta altın havuz var biz orayı tuttuk kına için fiyat da çok çok uygun

Back