Kızlaaar Ankara Doğum Paketi ve Özel Hastane, Doktor Tavsiyesii 🌺

Öncelikle çok geçmiş olsun dualarım seninle sağlıkla yeni bir sürece başlarsın ve sağlıkla tamamlarsınız inşallah. Ben de ankaradayım ve genelde özellerde gördüğüm ortak problem herşey iyiyken iyi ama sıkıntılı bir durumda şehir hastanelerine yönlendirmeleri, yoğun bakım bebeği alma durumları gibi.

Amiiiinnn Çok Çok teşekkür ederim ne güzel bir dua böyle dilerim sende hamileysen saglikla kavus, degilsen de en kisa zamanda hamilelik haberini al sağlıkla

Benim cok fazla özel hastane deneyimim olmamisti bu konuda özellikle ama gebeligimi ilk haftadan ogrendigim icin 13 hafta boyunca nerdeyse sık sık gittim. Ama tam olarak dedigin gibi oldugunu düşünüyorum.. dogru yani hersey yolundayken tamam, bakiyor konuşuyor, birde geçmişte bir kayip öyküsü vs yoksa zaten hic irdeleme yapilmiyor ve standart muayene ile bakip bakip yolluyor.
Ama dedigin gibi riskli bir durum olunca hemen devlete yönlendiriyor. Benim kanamam ozeldeki muayeneden 5 dk once baslamisti dr yatırma yanlısı degildi mesela. Yatirsak da serum sıvısı vercez onun yerine evde dinlen bol su ic dedi eve yolladi. Eger kanamanda artış veya agrinda artış olursa sehir hastanesine veya dogumevine gidebilirsin bugun cumartesi bende burda yokum buraya gelmesen de olur dedi.
Ben düşük evde yaptim,hastaneye gittik dr.a ulastilar ilk muayene ettirip direkt sehir hastanesine veya zubeyde hanima gitsinler demisti mesela.
Sonuc olarak benim her asamami biliyordu ben bir kayip yasadim beklesin geliyorum diyebilirdi zor degildi. En azindan bir muayene etseydi bana bir aciklama bisey yapsaydi.. hep soru isaretleri kaliyor insanin aklinda... kolay birsey degil acı bir tecrübe oldu bana da.
Imkan varsa özel klinikle ilerlemek daha mantikli geliyor bana. Ek olarak yine devlet hastanesi ile desteklenerek. Ben devlete de gidiyordum Allah'tan. Tek özele gidiyo olsam feci suclardim ozeldeki dr.u.
Ne diyelim yasanacakmis. Allahım bu yasadigim tüm olumsuzluklari unutturacak kadar sevindirsin insallah beni de bekleyenleri de

Gonca hoca şuan benim hocam tobbdan ayrıldı sanıyorum alanı direkt doğum değil artık. Yorumunuzu görmek içimi rahatlattı. Hoca kesinlikle çok tatlı ve çok sıcak yaklaşıyor. Doğumunuz gerçekleşti mi o kısımda nasıldı acaba ? Normal mi sezeryan mı yaptınız ? Çok soru sordum ama hocama denk gelen başka birini görünce sormak istedim :)

Ben de çok teşekkür ederim dualarınız için bizim de uzun bekleyiş sonrası yolda bir bebişimiz var, Allah isteyen herkese versin. Süreçler hiç kolay değil temel olan iyi insanlara doktorlara denk gelmek. Çok da iyi düşünmüşsünüz tek bir yere bağlı kalmamakla, bazen elimizden gelen herşeyi yapsak da kader var umduğunuzdan daha da güzelini yaşayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…