• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlaaar acilll !!!

senem7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
28
0
86
39
İstanbul
kızlaaar benim saçlarım siyahtı hiç boyamamıştım ilk defa denedim,altın sarısı ile uçlarını boyadım ve istediğim tonda kahverengi oldu sonra tamamını boyadım ama saç dipleri daha açık oldu snra kapatsn diye açık kestane boyadım sadece açık olan yerleri şuan saçım kahve ama hiç begenmedm ben kızılımsı gibi duruyo :((( tekrar boyarsam nasıl olur hangi ton kullanmalııyım , yada akmasını beklesem eski saçım gibi olurmu ??

canım saçlarını hiç boyamadığında diplerinin açık olmaması gerek aslında..çünkü saçıma hiç işlem yapmamıştım daha önce diyosun. acaba boyama işlemini biraz yavaş yaptında dipleri o yüzden mi daha açık oldu?? benneyaptımki bide ense kısmında başladıysan o zmnda benzeri bi sonuç olabilir..çünkü ense tarafı saçın daha sıcak olduğu için boya daha çabuk tutar orada..saçının fotosunu koyarsan bi çok kişi yardımcı olabilir sana eminim güzellik..kaydirigubbakcemile5

bence de boyama üst üste boya olduğu için çabuk akar.akıtmak için beyaz sabun filan kullan

tamam cnım eklerm fotogrfları bide saçım akarsa şuanki renginden açıkmı olur yoksa eski saç rengimmi olur ?

Back