benim de babamla gerçekten çok sorunlarım olmuştu, ama beni yetiştirme ve koruma tarzını eleştirmek hiç aklıma gelmemişti :26: babaya "yobaz" demek gerçekten büyük hakaret. hatta kimseye söylenmeyecek bir söz bence. yani ne bileyim, daha doğrusu gece 10'a kadar dışarda kalmamı "gerektirecek" hiçbir işim olmadı ki izin isteyeyim. sinemaya da giderdik, gezmeye de giderdik ama ailemin de tanıdığı çocukluk arkadaşlarımla giderdim. yeni tanıştığım biriyle ancak okulda konuşurdum asla dışarda hem de mayajlı felan görüşmezdim. çok sönük bir hayatım olduğu için değil, tv'ler benim yaşımda kızların kötü sonla biten hayatlarını gösterdiği için.
belki gençken beğenmiyordum ama 2 işte birden çalışıp bizi okutmasını ve onurumuzu korumayı öğretmesini, kollayıp çok güzel insanlarla tanışıp evlenmemize vesile olmasının hakkını ödeyemem babamın
belli yerlere geldik, birileri önümüzde eğiliyor ama ben hala o babanın kızıyım
kızımın damadımın konumuna yakışmaz diye, o beğenmediği üstü başıyla hala çalıştığımız yere gelmez, bir türlü ikna edemem bir çay içmeye
konu sahibi arkadaşım, siz de lütfen babanızın sizi korumasının kıymetini biliniz. ilerde başınızı taşlara vurup orda burda kalmak yerine 2 paralık bir şorttan vazgeçiniz.