- 30 Ekim 2014
- 426
- 178
- 53
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
canım daha adetine epey varmış kendini kendini ümitlendirip de sonra üzülmeni istemem tıpkı benim gibiAdetime 8 gun var ama ben cok merak ediyorum adetinden 8 gun önce ögrenenler varmi belirtiler nelerdir. Bendeki belirti acayip bi sekilde bogazim kuruyor bugunde adet agrisi gibi agrim vardi akinti gelmis adet oluyorum sandim o derece ama cok merak ediyorum lutfen bildiklerinizi paylasin
canım daha adetine epey varmış kendini kendini ümitlendirip de sonra üzülmeni istemem tıpkı benim gibibende adetime 5gün varken test yaptım meraktan, çıkmayınca da üzüldüm
Nasil yani anlamadim yanlis bisimi yaptimKonu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.
Nasil yani anlamadim yanlis bisimi yaptim
Yeni uye oldum bilmiyorum henuz ögrenme asamasindayim tesekkurler :)Konuyu olması gereken bölüme değil başka bir bölüme açtığınız için taşıdım.
8 gun kala olmaz belirti sen yumurtlamissin yani bebegin yarisi sende obur yarisi artik rabbim bilir calisma yaparsan iyi edersin
Yeni uye oldum bilmiyorum henuz ögrenme asamasindayim tesekkurler :)
Senin hesabinla olmaz ki o yumurtlamayi kestiremessin ya ovu testi yada yumurta tqkibi yaptirdiysan o ayri da senin bu belirti dediklerin yumurtlama belirtisiAma yumurtlama dönemini hesapladim ve o dönemi gecirdim diye dusunuyorum cvbiniz icin tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?