• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlaaaarrrr hamilemiyim

umutla_bekleyis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
426
178
53
Adetime 8 gun var ama ben cok merak ediyorum adetinden 8 gun önce ögrenenler varmi belirtiler nelerdir. Bendeki belirti acayip bi sekilde bogazim kuruyor bugunde adet agrisi gibi agrim vardi akinti gelmis adet oluyorum sandim o derece ama cok merak ediyorum lutfen bildiklerinizi paylasinEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE

Benim adet gecikmesinden önce belirtim olmamıştı ama hamile kalmadan önceki aylarda hep adetten önce psikolojik bişeyler yaşamıştım inşallah seninki de öyle değildir.Benim ilk belirtiler alt karında bir sızı ve yerleşme kanamasıydı.

Bilmiyorum canim belkide psikolijktir her ay hamilelik belirtileri yasiyorum nerdeyse ama bu ay göguslerimde agri cok oldu karin agrisi kasik agrisi oldu bilmiyorum bide adet gunumde birlikte olduk yani gece olduk sabah adetim geldi bir de söyle oldu adetimin 5. gunu bitmisti öyle bi yerde okumustum öle hamile kalanlari acabami diyorum beklemekten baska yapacak bisi yok:KK14:

Adetime 8 gun var ama ben cok merak ediyorum adetinden 8 gun önce ögrenenler varmi belirtiler nelerdir. Bendeki belirti acayip bi sekilde bogazim kuruyor bugunde adet agrisi gibi agrim vardi akinti gelmis adet oluyorum sandim o derece ama cok merak ediyorum lutfen bildiklerinizi paylasinEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE
canım daha adetine epey varmış kendini kendini ümitlendirip de sonra üzülmeni istemem tıpkı benim gibi :( bende adetime 5gün varken test yaptım meraktan, çıkmayınca da üzüldüm :(

canım daha adetine epey varmış kendini kendini ümitlendirip de sonra üzülmeni istemem tıpkı benim gibi :KK43: bende adetime 5gün varken test yaptım meraktan, çıkmayınca da üzüldüm :KK43:

Evet canim umitlenmek istemiyorum sonu yikim oluyor ama genede umtla bekliyorum gene asiri derecede akintim var göguslerim sisti ama aci yok karnimda aciyor vs bu ay kesin hamileyim diyorum yada öle saniyorum hatta biraz önce disardan geldim birazdan test yapacam :anneadayı: cok farkli hissediyorum kendimi

8 gun kala olmaz belirti sen yumurtlamissin yani bebegin yarisi sende obur yarisi artik rabbim bilir calisma yaparsan iyi edersin

Back