Kadınlar kulubu ailesiiiiii. Sali gunune ameliyat olucam. Fakat kafam cok karisti. Doktorum 250cc ile 300cc arasinda silikon dedi fakat yorumlarda memnun kalanlarin genelde 350cc hatta 375cc taktiranlarin oldugunu gordum. Boy 168, kilo 54 nolcak
Kadınlar kulubu ailesiiiiii. Sali gunune ameliyat olucam. Fakat kafam cok karisti. Doktorum 250cc ile 300cc arasinda silikon dedi fakat yorumlarda memnun kalanlarin genelde 350cc hatta 375cc taktiranlarin oldugunu gordum. Boy 168, kilo 54 nolcak
Canim konuyu yanlis yere acmisin meme estetigi bolumune acacaktin bende tesadufen gordum ama yine de cevap yaziyim. Benim boy 155 civarinda kilo 48 300 cc protez takildi bana 10 ay once. Doktorum İlkay huthut istanbulda. Cok memnunum basarili iyi bi doktor. Ama bence sende doktorundan en az 300 cc istemelisin. Sonucta bi defa olucaz bu ameliyati. Tabi gogus cevresi omuz genisligi dogum yapmis olmak kas. Alti veya kas ustu olmasi gibi faktorler de etkiliyo bunu ama yine de 300 den asagi olmasin bence canim hayal kirikligi yasama. Benim hic meme dokum yoktu dumduzdu. Senin meme dokun az da olsa varsa doktorunun dedigi olculerde yeterli olabilir bence