• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlaaaar yardım edinnnnn lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umutsuzkadin8

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
771
415
23
35
Merhaba kızlar ben 4 gündür adet olmuyorum bi gecikme oldu kan testi yaptırdım dün beta <0.100 yani negatif çıktı ama ben anlayamadım hala niye adet olmadım

Merhaba kızlar ben 4 gündür adet olmuyorum bi gecikme oldu kan testi yaptırdım dün beta <0.100 yani negatif çıktı ama ben anlayamadım hala niye adet olmadım
Canım geç döllenmede olabilir adetin gecikiyorda olabilir 1 hafta daha bekle olmazsan doktora git

Canım geç döllenmede olabilir adetin gecikiyorda olabilir 1 hafta daha bekle olmazsan doktora git[/QUOTE
Canım bende hani o kadar çok fazla şey söylendi ki hani hamile olsan geç döllenme bile olsa kan testinde çıkar diye söylediler ama normalde 28 günde bir adet olurum ilk defa böyle oldu

Seni üzmek istemem ama adet olursun çünkü kan'da çıkmadıysa yoktur hamilelik.
Benim de 5 gün gecikmem oldu
kan da çıkmadı ertesi gün adet oldum.

Seni üzmek istemem ama adet olursun çünkü kan'da çıkmadıysa yoktur hamilelik.
Benim de 5 gün gecikmem oldu
kan da çıkmadı ertesi gün adet oldum.
Doğru diyorsun ümitlenmiyorum ama herkes bekle belki daha sonra değer yükselebiliyormuş sonuçta ne zaman döllenme olacağı belli olmadığı için

Yani evet geç döllenme diye bi durum var ama bu gecikmeye göre kanda çıkması gerekiyordu.
aynı durumu son adetimde yaşadım nerdeyse hamileyim diye ortalarda geziyodum düşün yani.ama işte zaman çabuk geçiyor üzüldüm ama denemeye devam.
Gecikmeyi de mevsimsel duruma bağladm şu an yumurtlama günlerim çalışıyoruz:)

Yani evet geç döllenme diye bi durum var ama bu gecikmeye göre kanda çıkması gerekiyordu.
aynı durumu son adetimde yaşadım nerdeyse hamileyim diye ortalarda geziyodum düşün yani.ama işte zaman çabuk geçiyor üzüldüm ama denemeye devam.
Gecikmeyi de mevsimsel duruma bağladm şu an yumurtlama günlerim çalışıyoruz:)
Yani işte bende artık ümitsizil sadece bu kez de neden hasta olmuyorum diye düşünüyorum

Back