- 10 Nisan 2017
- 771
- 415
- 23
- 35
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
Merhaba kızlar ben 4 gündür adet olmuyorum bi gecikme oldu kan testi yaptırdım dün beta <0.100 yani negatif çıktı ama ben anlayamadım hala niye adet olmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geç döllenmede olabilir adetin gecikiyorda olabilir 1 hafta daha bekle olmazsan doktora gitMerhaba kızlar ben 4 gündür adet olmuyorum bi gecikme oldu kan testi yaptırdım dün beta <0.100 yani negatif çıktı ama ben anlayamadım hala niye adet olmadım
Canım geç döllenmede olabilir adetin gecikiyorda olabilir 1 hafta daha bekle olmazsan doktora git[/QUOTE
Canım bende hani o kadar çok fazla şey söylendi ki hani hamile olsan geç döllenme bile olsa kan testinde çıkar diye söylediler ama normalde 28 günde bir adet olurum ilk defa böyle oldu
hiç akıntın var mı kahve ya da sarıMerhaba kızlar ben 4 gündür adet olmuyorum bi gecikme oldu kan testi yaptırdım dün beta <0.100 yani negatif çıktı ama ben anlayamadım hala niye adet olmadım
Akıntım var sarı renk ama hiç adet belirtisi olmuyorhiç akıntın var mı kahve ya da sarı
Testte çıkmadığı için ümitsizliğe kapıldım ne olacak bilmiyorumBekleyin elbet gelir. Testte de çıkmamış zaten. Zaman zaman böyle gecikmeler yaşanabiliyor.
İnşallah adet olacağım diye mi düşünsem yoksa gebe miyim diye düşünsem bilemedimzamanı gelince olacaktır. içinizi ferah tutmaya çalışın.
Doğru diyorsun ümitlenmiyorum ama herkes bekle belki daha sonra değer yükselebiliyormuş sonuçta ne zaman döllenme olacağı belli olmadığı içinSeni üzmek istemem ama adet olursun çünkü kan'da çıkmadıysa yoktur hamilelik.
Benim de 5 gün gecikmem oldu
kan da çıkmadı ertesi gün adet oldum.
Yani işte bende artık ümitsizil sadece bu kez de neden hasta olmuyorum diye düşünüyorumYani evet geç döllenme diye bi durum var ama bu gecikmeye göre kanda çıkması gerekiyordu.
aynı durumu son adetimde yaşadım nerdeyse hamileyim diye ortalarda geziyodum düşün yani.ama işte zaman çabuk geçiyor üzüldüm ama denemeye devam.
Gecikmeyi de mevsimsel duruma bağladm şu an yumurtlama günlerim çalışıyoruz:)