• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaaar yardiiim

cici123456

ben böyleyim!
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
788
118
123
Merhaba hepinize öncelikle adetin 3 gün gecikti 1 aya yakın sağ kasigimda ara ara ağrılar oluyor bide ben yüzü koyun yatarım sabah kalktığımda karnimda ağrılar oluyor acaba hamilemiyimdir test yapmaya çok korkuyorum bugunde aşırı derece belim agrio

Ben adetim 1 gün geçsin hemen test yaparım hayatta dayanamam :) sizler nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum :) bence yarın hemen test yap :) inşallah hamilesindir canım :)

Hamileysen bile ilk üç ay yatabilirsn demişti doktorum bna al bi gebelık testi sonucuda yaz bize inş.hamilesindr :KK28:

Ben adetim 1 gün geçsin hemen test yaparım hayatta dayanamam :) sizler nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum :) bence yarın hemen test yap :) inşallah hamilesindir canım :)
Eşim 5 gün olsun ole yapalım dio her yaptım için her yaptıktan sonra üzüldüm için bekleyelim dedi bende umutlanmak istemiyorum ama işte içimde kıpır kıpır acaba mi dio

Bugün bel ağrıların korkuttu beni acaba regl mi olacam die bel ağrısı nasıl olur eğer hamileyken ?

Herşey gönlüne göre olsun inşallah
ama korkmakla olmuyo malesef. Ben evlenir evlenmez istedim hiç korunmadım. Benim adetlerim düzensizdi ama bir önceki aydan 2-3 gün geçse bile hep testi yaptım. Aylarca hep negatifi gördüm. Sürekli acaba hastalığımdan mı yoksa olmayacak mı diye düşünüyordum. Ama hamile kaldığım ay artık herşeyi bıraktım. Kafamı dağıttım. Olursa olur olmazsa takdir böyleymiş derim diye düşündüm. Hiç bişeyi umursamadım. O ay hamile kalmışım.
Allah her isteyene nasip etsin inşallah.☺

Insallah gonlunden gecen olur cnm hakkinda hayirlisi rabbim bizleride hayirli evlat sahibi olanlardan eylesin insalah

Herşey gönlüne göre olsun inşallah
ama korkmakla olmuyo malesef. Ben evlenir evlenmez istedim hiç korunmadım. Benim adetlerim düzensizdi ama bir önceki aydan 2-3 gün geçse bile hep testi yaptım. Aylarca hep negatifi gördüm. Sürekli acaba hastalığımdan mı yoksa olmayacak mı diye düşünüyordum. Ama hamile kaldığım ay artık herşeyi bıraktım. Kafamı dağıttım. Olursa olur olmazsa takdir böyleymiş derim diye düşündüm. Hiç bişeyi umursamadım. O ay hamile kalmışım.
Allah her isteyene nasip etsin inşallah.☺
Korkmakla olmuyor tabi bide eşim 1 ay oldu Varikosel ameliyatı olalı bende olmaz nasıl olsa die kafamda hiç yoktu önceki aylar gibi takmadim kasık ağrım beni umutlandirdi sizde hayirlisiyla çocuğunuzu kucağıniza alırsınız Allahın izniyle inşallah

Back