Kızlaaaar kalbim yerinden çıkabilir ! :)

TiFiTi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
299
2
0
Diğer
kızlar ya sözlüm geliyo ailece. Yarım saate kadar burdalar. Sabahtan beri temizlikti yemekti koşturuyorum ancak hazırlandm bekliyorum kayın ailemi:) ya benim bi sorunum var, kim olduğu farketmeksizin herhangi biriyle düğünüm hakkında konuştğmz zaman kımkırmızı oluyorm ve kaçacak yer arıyorum annemden bile utanıyorum:/ bu akşam da nişan düğün tarihleri falan netleşcek. Konunun odağı biz olunca haliyle şuan bile kızardı yanaklarım. Kızlar dua edin de bu akşam bu sıkıntı musallat olmasın ay karnıma ağrılar girdi

Ah ahh ne güzeldir şimdi o tatlı heyecanlar, kalbin yerinden çıkıcakmış gibi hissedersin O günlerimi bende öyle çok özlüyorum kiii :106:
İnşallah gönlünce geçer, herşey çok güzel olur, Rabbim tamamına erdirsin :)

ay tatlım ya seninle birlikte ben de heyecanlandım su an:) ilk zamanlarımı hatırladım inşallah sorunsuz gecer canım rahat olmaya çalış

Amin:) inşallah hergünüm dahada güzel olur

Ayyyyyy inşallah iyi geçer hayırlısı olur cnm ve inşallah darısıda benim ve tüm bu yolda ilerleyenleri başınaaa

ay tatlım ya seninle birlikte ben de heyecanlandım su an:) ilk zamanlarımı hatırladım inşallah sorunsuz gecer canım rahat olmaya çalış

Bu akşam öncekilere göre daha rahattım, heyecanımı paylaştığın için teşekkür ederim canım:)

ay okuyunca bende heyecanlandım bana noluyosa allah yardımcın olsun canım herşey gönlünüzce olsun mutluluklar :)

Bu akşam öncekilere göre daha rahattım, heyecanımı paylaştığın için teşekkür ederim canım:)
çok sevindim canım işte böyle böyle zamanla alışacaksın canım :) şimdi içindeki huzuru hissedebiliyorum:) bende hep öyle olur çünkü

Misafirleri gönderdim sorunsuz:) Fena halde yoruldum kızlar. Herkesi doyurdum bu akşam ama ben çoook açım yemek yiyemedim. Kısaca özetlersek, kendi kendimi dizginleyerek yatıştırdım heyecanımı. Fazla da kızarmadım :) oh bu akşam da geçti çok şükür...

drderin'cim kusura bakma telefondan giriyorum da yazdıkça siliniyo Sapık gibi ısrar etmişim ne çarptı diye hahahahaha güldürdm kendi kendimi hata verdikçe yeniden yazdım ama hepsi de yayınlanmış ne çarptı kız seni

ozaman geçmiş olsun cnm şimdi de sen bize dua ette o heycanları bizde yaşıyalım hayırlısıyla... çok evlenesim var benim bu aralar

Allaaaaaah sana en kısa zamanda hayırlı bi koca versin canım :) evlen evlen güzel oluyo böyle :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…