• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaaaar kalbim yerinden çıkabilir ! :)

TiFiTi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
299
2
0
Diğer
kızlar ya sözlüm geliyo ailece. Yarım saate kadar burdalar. Sabahtan beri temizlikti yemekti koşturuyorum ancak hazırlandm bekliyorum kayın ailemi:) ya benim bi sorunum var, kim olduğu farketmeksizin herhangi biriyle düğünüm hakkında konuştğmz zaman kımkırmızı oluyorm ve kaçacak yer arıyorum annemden bile utanıyorum:/ bu akşam da nişan düğün tarihleri falan netleşcek. Konunun odağı biz olunca haliyle şuan bile kızardı yanaklarım. Kızlar dua edin de bu akşam bu sıkıntı musallat olmasın:( ay karnıma ağrılar girdi:(

Ah ahh ne güzeldir şimdi o tatlı heyecanlar, kalbin yerinden çıkıcakmış gibi hissedersin :1: O günlerimi bende öyle çok özlüyorum kiii :106:
İnşallah gönlünce geçer, herşey çok güzel olur, Rabbim tamamına erdirsin :)

ay tatlım ya seninle birlikte ben de heyecanlandım su an:) ilk zamanlarımı hatırladım inşallah sorunsuz gecer canım rahat olmaya çalış :21:

Ah ahh ne güzeldir şimdi o tatlı heyecanlar, kalbin yerinden çıkıcakmış gibi hissedersin :1: O günlerimi bende öyle çok özlüyorum kiii :106:
İnşallah gönlünce geçer, herşey çok güzel olur, Rabbim tamamına erdirsin :)

Amin:) inşallah hergünüm dahada güzel olur

Ayyyyyy inşallah iyi geçer hayırlısı olur cnm ve inşallah darısıda benim ve tüm bu yolda ilerleyenleri başınaaa :16: :16:

ay tatlım ya seninle birlikte ben de heyecanlandım su an:) ilk zamanlarımı hatırladım inşallah sorunsuz gecer canım rahat olmaya çalış :21:

Bu akşam öncekilere göre daha rahattım, heyecanımı paylaştığın için teşekkür ederim canım:)

ay okuyunca bende heyecanlandım bana noluyosa :1: allah yardımcın olsun canım herşey gönlünüzce olsun mutluluklar :)

Bu akşam öncekilere göre daha rahattım, heyecanımı paylaştığın için teşekkür ederim canım:)
çok sevindim canım işte böyle böyle zamanla alışacaksın canım :) şimdi içindeki huzuru hissedebiliyorum:) bende hep öyle olur çünkü:7:

Misafirleri gönderdim sorunsuz:) Fena halde yoruldum kızlar. Herkesi doyurdum bu akşam ama ben çoook açım yemek yiyemedim. Kısaca özetlersek, kendi kendimi dizginleyerek yatıştırdım heyecanımı. Fazla da kızarmadım :) oh bu akşam da geçti çok şükür...

drderin'cim kusura bakma telefondan giriyorum da yazdıkça siliniyo Sapık gibi ısrar etmişim ne çarptı diye hahahahaha güldürdm kendi kendimi:D hata verdikçe yeniden yazdım ama hepsi de yayınlanmış :D ne çarptı kız seni :D

ozaman geçmiş olsun cnm :1: şimdi de sen bize dua ette o heycanları bizde yaşıyalım hayırlısıyla... çok evlenesim var benim bu aralar :9: :9:

Allaaaaaah sana en kısa zamanda hayırlı bi koca versin canım :) evlen evlen güzel oluyo böyle :d

Back