• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlaaaar gelin arıyorum

zuzu08

yakışıklı erkegim
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.257
306
373
37
Bursa
:dance: merba kızllar oğluşuma gelin arıyorum hem askerliğinide yapmış bi tek sünnet eksik:1rolleyes: damtlığı da hazır gelin bekliyoruz oğlum tutturdu annecim ben evlenmek istiyorum diye :roflol: baksen şu bacaksıza genç yaşt beni babanne yapıcak:dance:
sany0162em1.jpg

46155528eu1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
halen gelin aradığına göre oğlun benim kızımı görmedi galiba kaydirigubbakcemile3
Maşallah çok yakışmış pantoşu..

Allah bağışlasın çok şeker :nazar:Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı sağlıklı evlat olsun
Allahım bütün mürvetlerini göstersin sizlerehihoyyyt

amim mavi aycım arzucocuum beğendik kızını maşallah çok tatlı gelinim

resim cikmadi ben oglunu göremedim :çok üzgünüm:bende de var bir gelin adayi seninki kac yainda oda simdiden damat ariyor anne ben kimle evlencem diyor.:roflol:
benimki yarin 4 olcakkaydirigubbakcemile2

megilara kızın sana çok benziyor, valla saçlarla tıpkı senin kopyan olmuş doğrusu :))

maşallah demeyi unuttum, MAŞALLAH Allah bağışlasın

KIZ YERİM SENİN OĞLUNU NE TATLI MAŞALLAH BEN YENİ EVLENECEĞİM HEMEN SENİN OĞLUŞUNA BİR TANE KIZ DOĞURACAĞIM KİMSEYE VERME OLUR MU senağlama

Dur anacım bekle ben önce bi herifi ikna edeyim evlenelim hemen yapcam sana bi gelin :jeyyar: sırnaşık şey

ha du ben yapim bitane kız çıkarsa al senin olsun -tatlicadiarzu-

bişi sölemeyı unuttum ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN kaydirigubbakcemile3

Back