Kızlaaaar benim gözlerim mi bozuk!!

Bademlikek

La ilahe illallah
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
278
159
33
Kizlar merhaba daha önce bir konu açmıştım ama ne yazikki hüsranla sonuçlandı 6 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutusuyorum bu ay yine yumurtlamami takip ettim hatta dayanamayıp belimide çektirdim adetime 3 gün var evde bir gebelik testi vardı dayanamayip yaptım ikinci çizgi benim görebileceğim şekilde kabak gibi çıktı sanki sizde bir bakarmisiniz lütfen görebilecek misiniz yoksa benim gözlerim mi bozuldu :KK43:

Eklentiler

• IMG_20220713_113402.jpg
    IMG_20220713_113402.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 896
  • IMG_20220713_113255.jpg
    IMG_20220713_113255.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 882
Kizlar merhaba daha önce bir konu açmıştım ama ne yazikki hüsranla sonuçlandı 6 yıldır bebek hasretiyle yanıp tutusuyorum bu ay yine yumurtlamami takip ettim hatta dayanamayıp belimide çektirdim adetime 3 gün var evde bir gebelik testi vardı dayanamayip yaptım ikinci çizgi benim görebileceğim şekilde kabak gibi çıktı sanki sizde bir bakarmisiniz lütfen görebilecek misiniz yoksa benim gözlerim mi bozuldu :KK43:
Silik çizgi var gibi yok gibi anlayamadım kan verin bence direk

Canım bence erken gebelik testiyle yada aynı testten varsa yarın tekrar bak bir illaki koyulaşma olcak veya direk kan ver
Umutlandırmayım sizi de ben goremedim bişey belki fotodan kaynaklıdır silik dahi görseniz bence kan verin mutlaka suan kanda net bir şekilde cıkar varsa muhakkak
Evet kan vermek daha mantıklı ama korkuyorum öyle zor yollardan gectimki en iyisi günümün geçmesini beklemek sanırım 😞

Korkunun faydası yok hep umutla beklemektense mutlu haberi daha erken almış olursnuz negatif olursa da erken ögrenmiş heveslenmemiş olursunz o yollardan bende geçiyorum kendimden biliyorum o sebeple fikir veriyorm size bu yaptgız erken gebelik değilse yarın sabah idrarıyle erken gebelik de deneyebilirsnz

Korkunun faydası yok hep umutla beklemektense mutlu haberi daha erken almış olursnuz negatif olursa da erken ögrenmiş heveslenmemiş olursunz o yollardan bende geçiyorum kendimden biliyorum o sebeple fikir veriyorm size bu yaptgız erken gebelik değilse yarın sabah idrarıyle erken gebelik de deneyebilirsnz
Hayır erken gebelik testi değil haklısınız yarın erken gebelik testi deniycem eğer ikinci çizgi yine silik çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum sizin hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah saglikla bir evlat sahibi olursunuz bu konular gerçekten çok hassas insan en ufak bir belirtide kaptırıyor kendini ama dediğiniz gibi emin olmadan heveslenmemeliyim

Hayır erken gebelik testi değil haklısınız yarın erken gebelik testi deniycem eğer ikinci çizgi yine silik çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum sizin hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah saglikla bir evlat sahibi olursunuz bu konular gerçekten çok hassas insan en ufak bir belirtide kaptırıyor kendini ama dediğiniz gibi emin olmadan heveslenmemeliyim
Tabiki psikolojij olarak da o belirtileri yaşadıgımızı düşünüyoruz sonrasında .Bence erken gebelik testi kesinlike 2 gun kala dogru sonuc verir.Tüp bebek tedavi konusunda arkadaşlar var bn de aynı şekilde tedavi görüyorum herker 5-6 gun kala erken gebelik testiyle ogrend hamile oldugunu

Ben gördüm silik çizgi var uzak olan fotoda daha belirgin.sbah ilk idrarla yaptınız dmi bide kaçıncı dakikada çektiniz fotoğrafı

Seni umutlandırmak istemem ama bence var gebelik.çok yeni olduğu için çok silik çıkmış.bir test al 3 gün sonra yine yap.eğer gebelik olmasa çok silik bile çıkmazdı

Bende ikinci çizgiyi goruyorum. Testi tekrarlayin . İnsallah Allah size ve isteyen herkese nasip etsin insalllah

Seni umutlandırmak istemem ama bence var gebelik.çok yeni olduğu için çok silik çıkmış.bir test al 3 gün sonra yine yap.eğer gebelik olmasa çok silik bile çıkmazdı
Degilmi gorebildinizmi çizgiyi az öncede krem gibi açık pembe bir akıntı geldi inşallah yerlesmedir güzel dualarınız için çok teşekkür ederim

Hayır ilk idararla yapmadım kahvaltidan sonra yapmıştım aslında hiç umudum yoktu öyle denemek istedim sadece ilk 1 dakika hiç bişey görünmedi bende bıraktım tam 5 dakika sonra tekrar baktığımda benim bariz görebildiğim bir çizgi vardi

Çok hafif bi çizgi var ama kan verseniz daha kesin olur sizin için en kısa zamanda güzel hayırlı bi evladınız olsun çok amin ♥️

Birebir böyleydi benim de kaset testim, nöbetçi eczaneden erken test aldım epey net çıktı. Allah gönlünüze göre versin💕

X