kızlaaaaar idrar testi yaptım sonuca bakar mısınız?

canim hadi hayrlisi,rabim kucaqna almayi nasib etsi darisi bizim,tum isteyenlerin basina.kanaman cokmu olmusdu?

sabah tuvalate gittim, selpağa bulaştı o kadar, sonrasında kahverengi oldu sonra bitti şu an yok ama sabah tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde selpakta yoğun vardı, kese ordaysa sıkıntı yoktur sanırım dimi

sabah tuvalate gittim, selpağa bulaştı o kadar, sonrasında kahverengi oldu sonra bitti şu an yok ama sabah tuvaletimi yaptıktan sonra sildiğimde selpakta yoğun vardı, kese ordaysa sıkıntı yoktur sanırım dimi

yok canim skinti yok zaten doktor ilac vermis.insallah alirsin kucaqina hayrlisiyla.

merhaba ben yeni evliyim eşimle korunuyoruz , geçen ay çok sancılı bir şekilde git gide kahverengi parça parça sanki ceviz kadar bir şey içinde kan geldi önemsememiştim o kadar kahverengi vajınal akıntılar olması normal gıbı bır yazı okumuştum ıternette kı adet olamama bi kaç gün vardı bi kaç gün sonra adetimide oldum, bu ay acaba hamile miyim soruları kafamda donuyordu psikolojik olarak oyle bir düşünce içine girmiştim gebelik testi aldım değilmişim, aslında yeni evliyiz eşim çocuk çgeçen ay kı olay aklma takıldı acaba kimsaysal dusuk yapıp bebeğimi kaybettim şuan okulum oldugu ıcın dusunmesekte cocugum olsun cok ıstıyorum... bu konularda hiç bilgim yok yenı evlıyım.. Yaptıysam nasıl anlarım doktora gıtsem anlaşılır mı acaba cocugum olmaz mı kımyasal düşük yapan var mı arkadaşlar bilgi verebilir misiniz??

Tebrik ederim.. Sağlıkla kucaginiza alin insallah... Hamilelerin duasi olurmuş diyorlar hep.. Bizim için dua et olur mu canim.. Tekrar tebriklerrrrr 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…