kızlaaaaar idrar testi yaptım sonuca bakar mısınız?

teşekkürler kızlar, sabah kan verdim sonuçları yarın alıcam bakalım, inşallah pozitiftir :)

kızlar kan testi yaptırdım, bhcg değerim 5048 çıktı

Değerinde çok güzel çıkmış canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başımıza inşALLAH

Eki Görüntüle 962153

adetim 5 gün geçti, yarın kan testi yaptırıcam

Maşallah canimmmm cokk sevindim. ..:)) Rabbim bizlere de hayirlisiyla nasip etsin gebelik testinin şu halini görmeyi♥♥♥
Ben 25 yaşındayım 1, 5 yillik evliyim ve 5 aydır bizde uğraşıyoruz ama henüz bir degisiklik yokk(

Tebrik ediyorum ne güzel bi sonuç :))) cok sevndm adına ..bende 7 aydr bu ikinci cizgi için bekliyorum darısı biz bekleyenlere inşallah :)))

bu sabah kanamam oldu, çok üzgünüm, düşük mü yaptım şimdi ,ne yapacağımı bilmiyorum

bu sabah kanamam oldu, çok üzgünüm, düşük mü yaptım şimdi ,ne yapacağımı bilmiyorum

kimyasal gebelik geçiriyo olabilirsin canım doktora gitmişmiydin peki keseyi falan görmüşmüydü ama belkide düşük tehliken vardır yatman lazımdır dur hemen üzüntüye kapılma

gebeliğin idrarda veya kanda tespit edilip ultrason ile tespit edilemeyecek seviyede olması kimyasal gebeliktir.
idrar testine göre gebesin canım;ama bazen erken donem gebelikler tutunamayıp kimyasal gebelik şeklinde sonlanabiliyor.
kanaman yerleşme kanamasıda olabilir.
önemli olan iki gün içinde beta hcgnin en az %50lik artış göstermesi.eğer artış varsa o zaman sağlıklı bir gebelik olma ihtimali yüksektir.

Hamilesin canım benımde oyle cıktı sımdı 12 haftalığım kızım olacak ınss

meraba 12 haftalıken cinsiyeti kesin söyledimi ben de 12 haftalıkken gittim kız gibi dedi ama kesin değil dedi yanılma payı bırakmadı mı? bi çok yerdede 12 hafta cinsiyet için erken diyolar.

meraba 12 haftalıken cinsiyeti kesin söyledimi ben de 12 haftalıkken gittim kız gibi dedi ama kesin değil dedi yanılma payı bırakmadı mı? 12 hafta cinsiyet için erken diyolar.

Bırakmaz mi bıraktı yanılma payı tatlim büyük ihtimalle kiz dedi ama 1 ay sonra ki randevu da net çıkar dedi kemik yapısına göre yorum yapıyolar zannedersem yine de birsey alma benim gibi diğer randevunu bekle gerçi annem diyo senin cinsiyeti de 3 ayda ogrendim diye ama tabi belli olmuyor özellikle kiz da yanılma payı çok oluyor

aynen banada bir ay sonra netleşir dedi canım alışveriş yapmak istiyorum ama yapamıyorum bide içime hep erkekmiş gibi doğuyo kız çocuklarını çok seviyorum ama eşim kızım diyo benm hep ağzımdan oğlum çıkıyo bakalım 3 hafta kaldı öğrenmeme sen de yaz öğrendiğinde

Bende merak ediyorum canım birseyler almak istiyorum ama maalesef netlesmedi o yüzden biraz daha bekliyorum öğrenir ogrenmez söylerim sana cinsyetini

kızlar bugun gittim doktora kanamam oldu dedim, o da hemen bakalım dedi, keseyi gördü, 10 mm miş. haftaya kalp atışlarını dinlemek için çağırdı, progestan verdi.
kese göründüyse sıkıntı yoktur dimi ya, çok korktum kanamam olunca

canim hadi hayrlisi,rabim kucaqna almayi nasib etsi darisi bizim,tum isteyenlerin basina.kanaman cokmu olmusdu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…