- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
şu strawbbery olayını bende geçenlerde duydum hatta Boynerdeki kadına dedim ki burdan 290 lira verip bunu alacağıma gider strawberry den alırım 190 lira dedim.. kadın bilmiş bilmiş güldü - hayret nasıl güveniyorsunuz ki internetten aldığınız parfüme, gerçek değil onlar- dedi..
ben de ona -aynı şeyi Tekin Acar ve Boyner için de söylüyorlar, sizdekiler de çakmasıymış ,diyince baya bir bozum oldu, tercih meselesi tabii filan dedi, amaaaaaaaaaaa benim yine de strawberry ile aklıma kurt düştü..
artık ordan almam :/
şu strawbbery olayını bende geçenlerde duydum hatta Boynerdeki kadına dedim ki burdan 290 lira verip bunu alacağıma gider strawberry den alırım 190 lira dedim.. kadın bilmiş bilmiş güldü - hayret nasıl güveniyorsunuz ki internetten aldığınız parfüme, gerçek değil onlar- dedi..
ben de ona -aynı şeyi Tekin Acar ve Boyner için de söylüyorlar, sizdekiler de çakmasıymış ,diyince baya bir bozum oldu, tercih meselesi tabii filan dedi, amaaaaaaaaaaa benim yine de strawberry ile aklıma kurt düştü..
artık ordan almam :/
indirim değil de, puan kazanıyorsun işte :) ben hiç internetten alışveriş yapmam pek güvenmiyorum öyle sitelere bir sürü olumlu yorum okudum ama olumsuzlar da bayağı fazlakendime göre en güvenilir yerden alıyorum, içim rahat en azından :) çok sağ ol yine de söylediğin için
Kızlar ben bu akşam paco rabbana balckxs al dım ama tenime hiç uymadı( ner yapcam ben şimdi ambalajınıda açtım.yardım lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
Kızlar ben bu akşam paco rabbana balckxs al dım ama tenime hiç uymadı( ner yapcam ben şimdi ambalajınıda açtım.yardım lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
Ben strawberryden en az 15 tane parfüm aldım hepsi orjinal çıktı, bence satışları düşürmek için iftira atıyolar
parfümlerini takas edenlerin bir topici var.oraya yaz istersen.Belki takas etmek isteyen olur
alan olurmu dersin?
denemekte fayda var.parfümleri değiştiriyorlar. ben hiç yapmadım.ama burada yapanlar var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?