Kızlaaaaar çok güzel bir haberim var!! :D

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Bugün malum Kadınlar Günü :) hepimizin kutlu mutlu olsun :) ee kadınlar günü olunca da mağazalardan mesaj, mail yağmaya başladı bir hafta önceden, ben de bugün gidip hemen alışverişimi yaptım :) Brandroom'da parfümlerde de geçerli olan bir kampanya var, Demsa Kart'ı olan herkes yeni sezon alışverişlerinde tek ödeme ve nakitte %40 puan kazanıyor, Demsa Kart sadece Brandroom'da geçerli değil, Salvatore Ferragamo, Kurt Geiger, Harvey Nichols ve birçok yer.. Ben okul çıkışında hemen gidip parfüm yedeklemesi yaptım :) kendime hermes kelly caleche, anneme de chanel no 5, anneminki 365, benimki 195 tuttu, üstelik 225 tl puan kazandım :) ilk önce chaneli alıp puanını sonra benimkinde kullanabilirdim ama bu puanlarla (annemin haberi yok puan işinden) anneme bir tane longchamp çanta ve makyaj çantası almayı düşünüyorum (çok çakalım) en azından hediye alınacak bir durumda eğer harçlığım bitmişse buradan alabilirim :) Bu akşam saat 10'a kadar devam edecek, yakınınızda bu mağazalar varsa, ve burada satılan markalardan birinin parfümünü kullanıyorsanız koşun bence!! aklınıza gelebilecek birçok parfüm markası da satılıyor zaten :)

indirim değil de, puan kazanıyorsun işte :) ben hiç internetten alışveriş yapmam pek güvenmiyorum öyle sitelere bir sürü olumlu yorum okudum ama olumsuzlar da bayağı fazla kendime göre en güvenilir yerden alıyorum, içim rahat en azından :) çok sağ ol yine de söylediğin için

Son düzenleme:
şu strawbbery olayını bende geçenlerde duydum hatta Boynerdeki kadına dedim ki burdan 290 lira verip bunu alacağıma gider strawberry den alırım 190 lira dedim.. kadın bilmiş bilmiş güldü - hayret nasıl güveniyorsunuz ki internetten aldığınız parfüme, gerçek değil onlar- dedi..

ben de ona -aynı şeyi Tekin Acar ve Boyner için de söylüyorlar, sizdekiler de çakmasıymış ,diyince baya bir bozum oldu, tercih meselesi tabii filan dedi, amaaaaaaaaaaa benim yine de strawberry ile aklıma kurt düştü..

artık ordan almam :/

Benim internette okuduklarım ilk birkaç göndermeden sonra sahte gönderiyorlarmış, bazıları fark ediyor almıyor bir daha ama bir sürü insan da gerçek sanıyor. Tamamen sahte satsalar bu kadar bilinmezdi diye düşünüyorum ama bir sürü kullanıp bırakan insan da bir yönden haklıdır herhalde. Yani ne diyebilirim bilmiyorum en mantıklısı bu gibi geldi, başta güveni kazanıp sonra sahte göndermek; tabii bazıları daha ilk baştan hep sahte gönderdiklerini bazıları da hep gerçek denk geldiğini söyler.. Bir de kredi kartından 2-3 kere falan çekiyorlarmış, arayıp söyleyince bankaya yönlendiriyorlarmış, banka da siteyi sorumlu tutuyormuş falan filan. Ayrıca site kesinlikle sahte sattığını da kabul etmiyormuş, bence gerçekten anlayan sahte mi değil mi fark eder ama site sahipleri doğal olarak kabul etmezler. Bilmiyorum, ben hiç almadım almayı da düşünmüyorum :) Tekin Acar ve Boyner'dekiler de sahte değil kesinlikle, Sevil, T. Acar, Douglas, Sephora, YKM, Boyner gerçek satar. Bu mağazalar kaç yıllık mağazalar, asla öyle şey yapmazlar, bence için rahat olsun :)

Ben strawberryden en az 15 tane parfüm aldım hepsi orjinal çıktı, bence satışları düşürmek için iftira atıyolar

Hiçbir fikrim yok, denemediğim için bilmiyorum :) şans, belki bazılarına da öyle denk geliyordur..

bu indirim TL cinsinden mi oluyo

Evet tl :) brandroom çoook puan veriyor sezondan alınan her şey için %5 puan, bugüne özel de %40 nakit ve tek ödemede, yani parfümler 560 tl tuttu, 225 tl kazandım bence süper :) bu puanla bir parfüm daha alırım, ama şimdilik saklıyorum

Canım ben de senin gibi internetten parfüm almayanlardanım.O yüzden kampanya çok hoşuma gitti.
Ama bugüne mi özel bu kampanya?

Kızlar ben bu akşam paco rabbana balckxs al dım ama tenime hiç uymadı ( ner yapcam ben şimdi ambalajınıda açtım.yardım lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn

Kızlar ben bu akşam paco rabbana balckxs al dım ama tenime hiç uymadı ( ner yapcam ben şimdi ambalajınıda açtım.yardım lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn

Canımm tenine değil de kıyafetlerine sıksan belki daha iyi olur.Gerçi ben o kokuyu pek sevmiyorum bayıyor beni ama sevenleri de az değil.

Yok be cnm hiç tahmin ettiğim gibi çıkmadı bide çok fazla koku denedim :18: sonrada sonuç hüsran.ne yapabilirim bi fikrin varmı geri iade etsem???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…