- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
Bugün malum Kadınlar Günü :) hepimizin kutlu mutlu olsun :) ee kadınlar günü olunca da mağazalardan mesaj, mail yağmaya başladı bir hafta önceden, ben de bugün gidip hemen alışverişimi yaptım :) Brandroom'da parfümlerde de geçerli olan bir kampanya var, Demsa Kart'ı olan herkes yeni sezon alışverişlerinde tek ödeme ve nakitte %40 puan kazanıyor, Demsa Kart sadece Brandroom'da geçerli değil, Salvatore Ferragamo, Kurt Geiger, Harvey Nichols ve birçok yer.. Ben okul çıkışında hemen gidip parfüm yedeklemesi yaptım :) kendime hermes kelly caleche, anneme de chanel no 5, anneminki 365, benimki 195 tuttu, üstelik 225 tl puan kazandım :) ilk önce chaneli alıp puanını sonra benimkinde kullanabilirdim ama bu puanlarla (annemin haberi yok puan işinden) anneme bir tane longchamp çanta ve makyaj çantası almayı düşünüyorum (çok çakalım) en azından hediye alınacak bir durumda eğer harçlığım bitmişse buradan alabilirim :) Bu akşam saat 10'a kadar devam edecek, yakınınızda bu mağazalar varsa, ve burada satılan markalardan birinin parfümünü kullanıyorsanız koşun bence!! aklınıza gelebilecek birçok parfüm markası da satılıyor zaten :)