Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kızlaaaaaaaarrrrr bebikimin dişi çıktıııııı.....

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

darkolive

eski obez, şimdi lopez :)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
6.913
5
156
41
İzmir
ya şu an o kadar heyecanlıyım ki 5 aylık oğlum meleğimizin dişi çıkmış opuyorumnanaktanyaklaşık 2 haftadır ayrı sebebini bilemediğimiz bir huysuzluğu var elini emiyor ne bulursa ağzına atıyordu :sm_cool:zaten de dişten şüpheleniyorduk arada bir masaj yapıyordum ama yoktu bişiy bugün huysuzlandı bayaa elimi bir attım diş elime geldi:dance: bir dişe bu kadar sevinicemi hiç düşünemezdim acaba yürüdüğünü gördüğümde ne yapıcam :)))))) allah herkese nasip etsinkaydirigubbakcemile3sağlıkla kalın:teytey::teytey:a.s.

oy maşallah yürüdüğünüde görürsün inşallah canım rabbim ömür boyu mutlu etsin bebeğinizle sizi

gözün aydın canım
bizimkide yeni çıktı 7 ayımız bitti işte.çok garip bi duygu dimi.
bütün dişsizlere nasip etsin allah:))))))

hihoyyytherkeseeeee çokkkk teşekkür ederim 3gün içinde 2.dişi de çıkmış süper bişiy ya yavrumun huzursuzluğunun nedeni belliymiş allah herkese nasip etsin kızlar bbbb sağlıklı günler :içelim:

çok güzel bişey çok heycan verici benim kızımında iki dişi çıktı yanlız benim bi sorunum var çok ısırıyo napcam bilmiyorum yara oluyo kanıyo senin böyle bi sorunun varmı

maaşallah...İncileri ağrısız sorunsuz teker teker çıkar inşallah..bizde 7 adet bulunmakta şu anda..heryerim ısırık oluyor

Cnım benimde 3,5 aylık kızım var. senin bebişinin diş çıkarmadan evvelki belirtileri nasıldı? Herkes erken diyor bana diş iin. Kızımın elleri yumruk şeklinde sürekli ağzında. KUcağa aldığımızda ağzını açarak yüzümüze atlıyor. Salya akıtıyor 2,5 aylıktan beri. sizin belirtileriniz benziyor mu bizimkine?

ewet o belirtiler çok önceden vardı sürekli salya akıtıyor elini sürekli agzına götürüyor normali 7aylık filanmış ama bizimki erken davrandı emekliyor şimdi tutabilene aşkolsun 6 aylık şu anda

benimde 3,5 aylık oğlum var sürekli dilini yiyomuş gibi bişeyler yapıyo ve elini emmeye çalışıyo bazen şüphelenmiyo değilim yani

walla benım oglumda 6 aylık ve oda 2.5 aylıktan berı elının agzına sokuyor yumruk yapıp dıs cıkarcak dıyolar hala bısı yok ustu bası hep sırılsıklam hep onluk takıp bez koyuyorum onune bı ane jel var dıs ıcın ondan suruyorum belkı rahatlar dıe yıne sokuyo alıslaklık yapmıs herhalde

benimkide elini ağzına götürüyor ..
özellikle parmaklarını emmeye çalışıyor..
elimle yokluyorum sürekli ama bişey yok..
daha erken 7 aydan önce çıkarmasın ve çok kolay çıkarır inşallah..(kendisi prematürede )
dişi çıkan bütün bebeklere kocaman maşallahhhh......

benimde 3,5 aylık oğlum var sürekli dilini yiyomuş gibi bişeyler yapıyo ve elini emmeye çalışıyo bazen şüphelenmiyo değilim yani

canım ya bizde de aynı belirtiler tamamen aynı . yarın 3 ay olucaz ama 10 gündür falan sürekli eli ağzında . hiç ağzının suyu akmazdı şimdiye kadar şimdi çok akıyor sürekli dilini çiğniyor. elleri ağzında mememi de çok ısırıyor . karnı tok olduğu halde emmek istiyor biberon emzik mama bunları hiç almıyor . elimle bakıyorum sertlik var ama diş değil sanırım . ilk bebeğim olduğu için bilemiyorumda tabi. ama çok erken diş için sanırım. çok uzunmu sürüyor bu belirtiler .3 aylıkta başladıysa 6 ayda çıksa dişler 3 ay sürüyormu diş çıkması. anlamadım bi türlü akannehir

Ben kızımı doktora götürdüğümde salya, dil çiğneme, el ısırma,ağzını açıp yüzümüze saldırma, öksürük durumlarını söyledim.2,5 aylıktan beri salya akıtıyor. Çok ıslanır oldu. Benim de ilk bebeğim olduğu için diş bu kadar mı uzun belirti gösterir bilemediğim için doktora sordum. Belirtiler diş çıkma belirtisi. Fakat doktor elledi ve kabartı olmadığını söyledi. Önce damaklar sertleşirmiş.Sonra şişermiş. Detinox krem verdi. Akşamları yatarken dmaklarına sürüyorum. Bakalım ne zaman çıkacak?

ewet canım 3 aylıktan başlıyor el emmekler yumruğunu boğazına kadar sokardı şimdi alt dişleri çıktı 2 tane baş parmağın nanik yapar gibi açıyor baş parmağını çiğniyor yan damaklarıyla bakalım üst dişleri ne zaman çıkıcak ewet ısırma bizdede var alt dişleriyle hallediyor yüzümüzü kemiriyor valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…