Kızla ben olur bana bir bilen acil yardım etsin ?

Nisanesintisi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
2.595
2.933
Sorunum şu eşimle bir hafa korunmasız birlikte olduk bugün doktora gittim kasık ağrısı şikayeti ile sancım vardı çok adet günüme 16 gün var alttan baktı çok canım yandı çığlık attım iltihap var üşütmüşsün ve akıntın var dedi eğer bebek varsa alttan baktığında canım yandı ya kaybettiysem çok korkuyorum Alttan bakmak iyi değil dediler ne olur yardım edin bilen biri varsa

Adet gününüze 16 gün varsa daha yumurtlama dönemine bile girmemiş olabilirsiniz, ayrıca alttan bakmayla bebek düşmez ve bebeği bırakın kese bile yoktur daha ortada. Yani adet gününüz gelmiş olsa falan anlarım da dediğim gibi adete 16 gğn kala bebek falan olmaz.

Adet gününüze 16 gün varsa daha yumurtlama dönemine bile girmemiş olabilirsiniz, ayrıca alttan bakmayla bebek düşmez ve bebeği bırakın kese bile yoktur daha ortada. Yani adet gününüz gelmiş olsa falan anlarım da dediğim gibi adete 16 gğn kala bebek falan olmaz.

Bana üşütmüş olduğum için Etol fort Aksef (antibiyotik ) ve fitil verdi 7 gün kullanacakmışım ola ki bir bebek olma ihtimali varsa bu ilaçlar zarar verir mi

İlaçlar bunlar

Eklentiler

• C2755C43-62A2-4528-B720-DF1E34FFEEAF.jpeg
    C2755C43-62A2-4528-B720-DF1E34FFEEAF.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 421
İlaçlar bunlar
Bebek en net şekilde alttan bakma ile görülür ultrasondan daha kesindir sonucu olsa doktor görürdü ki regline daha 16 gün var bebek olması imkansız önce kese oluşur. Benim gebeliğimde doktor alttan bakmıştı ve keseyi de bebeği de görmüştü ki benim reglim 15 gün gecikmişti kesin olsun diye beklemiştim cesaret edememiştim sen daha 16 gün var diyorsun canım bir de

Bebek en net şekilde alttan bakma ile görülür ultrasondan daha kesindir sonucu olsa doktor görürdü ki regline daha 16 gün var bebek olması imkansız önce kese oluşur. Benim gebeliğimde doktor alttan bakmıştı ve keseyi de bebeği de görmüştü ki benim reglim 15 gün gecikmişti kesin olsun diye beklemiştim cesaret edememiştim sen daha 16 gün var diyorsun canım bir de

Önce korktum da sonra haklısınız ben çok iyi bilmiyorum bunları hep yeni öğreniyorum tabi hayırlısı Suan 14 gün kaldı beklıyorum sabırla hayırlısı inşallah biraz daha rahatladım teşekkür ediyorum

Önce korktum da sonra haklısınız ben çok iyi bilmiyorum bunları hep yeni öğreniyorum tabi hayırlısı Suan 14 gün kaldı beklıyorum sabırla hayırlısı inşallah biraz daha rahatladım teşekkür ediyorum
Rica ederim sen şüphe duyduğun zaman paylaş yardımcı oluruz ya da özel mesaj da atabilirsin canım

Iltihap varsa bu ay gebelik beklemek çok uygun değil canım direkt engelliyor diye biliyorum
İltihap gebeliği engellemez lakin anne için riskli bir durumdur iltihap doktor geçene kadar uğraşır hamileliğimde enfeksiyon geçirdim ordan biliyorum sürekli kontrol altında tutuyor doktor

İltihap gebeliği engellemez lakin anne için riskli bir durumdur iltihap doktor geçene kadar uğraşır hamileliğimde enfeksiyon geçirdim ordan biliyorum sürekli kontrol altında tutuyor doktor

Bir de bunun üstüne ishal oldum iki gündür acaba çok mu stres yaptım bilmiyorum ıltıhap bar dedi doktor varsa akıntım yok normal düzeyde akıntı olsa ıltıhaplı olsa mesela rengi sarı ya da yeşil olur koku yapar bunların hıcbırı yok kafam çok karışık çok mutsuzum Suan

Bir de bunun üstüne ishal oldum iki gündür acaba çok mu stres yaptım bilmiyorum ıltıhap bar dedi doktor varsa akıntım yok normal düzeyde akıntı olsa ıltıhaplı olsa mesela rengi sarı ya da yeşil olur koku yapar bunların hıcbırı yok kafam çok karışık çok mutsuzum Suan
Doktor muayene etti dimi?

Hamile iken geçirmekten bahsetmiyorum o ay hamile kalmaktan bahsediyorum... iltihap spermleri öldürür çünkü

Evet beni de düşündüren bu yani eğer iltihap varsa içerde var çünkü akıntım YoK gelen kesik akıntı rahatsız edıcı değil herkeste olduğu gibi çok normal koku da Yok iltıhaplıusa eğer içten o zaman bileme dışarda belirtti yok

Hamile iken geçirmekten bahsetmiyorum o ay hamile kalmaktan bahsediyorum... iltihap spermleri öldürür çünkü
Ben her ikisinden bahsediyorum canım çünkü ben hamile kalmadan sistit olmuştum sistitim sürerken hamile kaldım doktora gittim gebelikte sakıncası bulunmayan bir ilaç yazdı geçti daha sonra 8.5 aylık hamile iken bir daha oldum çok titizdiler yaşayan biri olarak net konuşabiliyorum o yüzden

Ben her ikisinden bahsediyorum canım çünkü ben hamile kalmadan sistit olmuştum sistitim sürerken hamile kaldım doktora gittim gebelikte sakıncası bulunmayan bir ilaç yazdı geçti daha sonra 8.5 aylık hamile iken bir daha oldum çok titizdiler yaşayan biri olarak net konuşabiliyorum o yüzden

Bana bunları yazdı ama Zararı olur diye korktum kullanmıyorum Suan başka doktora gıdeceğim bu hafta bu soru işaretleri beni çok yordu

Evet alttan muayene etti ve akıntı iltihap var dedi üç ilaç yazdı biri fitil ama kullanmadım arkadaşlarım da bekle kullanma adetinden sonra kullanırsın dediler
Canım adetine daha çok var bu kadar erken belirti yaşayamazsın ki sistit enfeksiyon geçirirken kasık ağrısı,idrar yanması,kokulu akıntı gibi belirtiler yaşaman muhtemel hamile olduğunu sanmıyorum lakin içinin rahat etmesi açısından bekle adetini... ama bu dönemde bol bol su iç enfeksiyon bol su tüketimi ile daha çabuk geçer.

X