- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
Evet arkadaşlar.altın renkli abiye arıyorum.bunlar nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çok güzel ya ama dügün içn hafif gbi ama tam benim tarzım.bide dikkat ettm esmerlere daha yakışyo çok![]()
böyle birşey de olabilir görünce beğenmiştim şık gözüküyor
Bence uzun bir elbise de çok güzel olabilir. En son sarı tril tiril olan elbise güzelmiş. Bi de siyah olsa tadından yenmez bence.[/QUOTE
Siyah renginide çok severim ama bu renk istiyorum.teşekkür
canım ilk koyduğun resim straplez ve mini olan diğerleri assolist kıyafeti gibi
Fizgm bu elbîseler için çok uygun.Ben 2ciyi cok begendim ama fizigin nasil ona yakisir mi canim
İlk resimdeki straplez olan fena değilmiş ama diğerlerini beğenmedim. Bir de14gulsen 'in attığı resimdekini beğendim
![]()
Ben olsam fizigim bu kadar guzelken ki benimde guzel2.cisi giyerdim sonucta kizkardesimin dugunu kiskananlar catlasin tarzdanFizgm bu elbîseler için çok uygun.
Yani belim ince göbegm yok kalçm dik.saçlarm uzun.
Genel olarak fizgm yeşil elbiseli bayan gibi
Ben olsam fizigim bu kadar guzelken ki benimde guzel2.cisi giyerdim sonucta kizkardesimin dugunu kiskananlar catlasin tarzdan![]()
1. Ve 4. Canım onlar güzel ayrıca sari sonda olan çok basit bence sonuçta kız kardeşin. Daha ışıltılı şık olmalısın.
Ay 2yi bence unut kötü duruyor ben begenmedim.Evet şık olmam lazm .1 2 ve 4 te kaldım ben
Bence bu tarz bakmalisin bende araştiriyorum:)
Eki Görüntüle 1225681 Eki Görüntüle 1225682 Eki Görüntüle 1225683
Oylemi dersin.1.ve 4 var ozmanAy 2yi bence unut kötü duruyor ben begenmedim.