kızkardeşimi acil ameliyata aldılar

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
358
47
İzmir
kızlar çok üzgünüm şu an kızkardeşim aşırı karın ağrısıyla hastaneye gitmiş kanaması olduğunu görmüşler sanırım kisti olduğunu farketmişler büyüyüp kanama yapmış bu konuda bilgisi olan varmı :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
bakıp bakıp çıkıyosunuz insan bilgisi yoksa bile bi geçmiş olsun yazar lmaz:

ben şu an şehir dışındayım kerdeşim ameliyatta daha çıkmamış
neden bu kadar uzun sürdü ameliyat anlamadım sizinle yazışıp rahatlamak istedim sadece

fisfisfis kist aldıran biri bilir sanırım.ya da bi tanıdığı aldırmışsa bilgi verirler.

geçmiş olsun allah şifa versin

çok geçmiş olsun.
bilgimiz olmadığı için biz size yardımcı olamadık ama bir gelişme olduğunda bizimlede paylaşın lütfen.
tekrar acil şifalar diliyorum.

sağolun aradım az ön çıkmış ameliyattan baygınmış anesteziden iyi geçmiş ameliyat şükür.
kansız kalmış ,sanırım kan verceklermiş şimdi .

Çok geçmiş olsun.Umarım en kısa surede eskı sağlığına kavuşur...

çok gemiş olsun büyük ihtimalle kist patlamsı olmuştur ve iç kanam oluyor bne deyaşadım çünkü çok köü aam benim kendi vucüdüm emdi amelyat etmediler

canim bunun adi bisey rupturu, ismini tam hatirlayamadim. o kistler icerde yirtiliyor ve ic kanamaya cevirior. daha yeni bri arkadasim ameliyat oldu. cok onemli ama cozumsuz degil. arkadasim bir ayda toparlandi.simdi hicbirseyi yok. sadece bundan sonra sezeryanla dogum yapacagi kesin gibi birsey. ama saglik olsun da o bisiy degil. benim arkadasiminki baya kotuydu, yumurtaliklarini bile alma ihtimalleri vardi, ailesi izin vermisti ameliyat sirasinda ama allahtan alinmamis. hic canini sikma bak en kotu vakalardan biri boyle sagligina kavustu. senin kardesin de kavusur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…