Eki Görüntüle 955718
Cecilin resmini paylaşmak istedim bende , belki aşık olup(!) ya da ufak bir ihtimal paranın hayali ile bir talibi çıkar buradan eşi dostu için .
Büyük para , ülkeye döviz girdisi olsun
Not: Para ile tutulmuş adamdan ne hayır gelir ? Hadi diyelim kızın aşık oldu ? Eeee adam kızına aşık değil , onu ne yapacağız hacı ?
Benim kızıma adam mı yok diyodur,önce bir karşı cinse ilgi duysun,2 sevişsin,sonra başkalarına da aşık olur diyodur belki
Benim kızıma adam mı yok diyodur,önce bir karşı cinse ilgi duysun,2 sevişsin,sonra başkalarına da aşık olur diyodur belki
Haklı adam,kendi ölünce kızına kalacak miras,kızı ölünce kime kalacakİşleri ve nesli sürdürecek torun aşkı için de evlendirmek istiyor olabilir
Yalnız bu kadını kimse tavlayamaz.. surata bak çok sert bir ifadesi var
Bir film vardı çocukluğumdan aklımda kalan müzikal ; küçük kızın onu terk eden ailesi aranıyor . Hikaye çok belli anne babayı bulmak kolay , basın yolu ile ve çok büyük para ödüllü bir arama başlatılıyor .
Ertesi gün gazete binasının önünde izdiham . Herkes amelie benim kızım diye ağlaşıyor .Oradaki bir söz;
Eeee bunlardan bir tanesi amelie nin annesi ise ,geri kalanı için ülkede bu kadar sahtekar olması ne korkunç .
Şimdi cecilin önünde de ne kuyruklar oluşacaktır .
Ama ben Türk erkeklerinden üstün başarı bekliyorum , Yalnız babdan ricam gidiş dönüş yol masraflarını karşılasın , oradaki konaklama vs.. ihtiyaçlarını , bak görsün o zaman Türkiyeden ne don juanlar ne casanovalar giriyor sıraya
Ben kısmetleri kapanmasın diye en naif fotosunu koydum bir de .
Eki Görüntüle 955747 Bir de bu açıdan bakarsak bende cecile gelenlerin işi zor diyorum .
ooo meğer en kadınsı hali oymuş.. aktiftir bu kadınevlenen adam yanar valla
Kim kaçacak kim kovalayacakOff parkon bu konu geyik damarımı çoşturdu .
Haklı adam,kendi ölünce kızına kalacak miras,kızı ölünce kime kalacak
Zaten en çok 6 yerden teklif varmış kıza,geçenlerde başka bir gazetede okumuştum.
Bil bakalım bu 6 şehrin içinde Türkiyeden şehir var mı
Tabisii var,İstanbul
Abdestimi bozdun yeminlen.Boyle haber olur da Turkiye'den muracaat olmaz olur mu?Yillar once Japonya'da Tokyo Times'da bir haber cikmisti, 40 ini geckin Japon kadinlari jigolo ariyor diye, bizimkilerin nerden de hemen haberi olmus, daha sayfaya yapilan ilk bir kac yabanci yorumdan sonra ususmuslerdi sayfaya.. Gerci Hasan adindaki birinin muracat etmek icin verdigi umutsuzca cirpinis ve bunu duyan elli tane diger Turkun sayfaya ususup Hasan'i ti'ye alislari yorumlar boyunca... Tabi yorumlar biraz belden asagi olmus, haberin linkini verecegim, abdesti olan yorumlari okumasin...
http://www.wordpress.tokyotimes.org/?p=469
ooo meğer en kadınsı hali oymuş.. aktiftir bu kadınevlenen adam yanar valla
Bende görür görmez aktif olduğunu düşündümAslında epey atraksiyonlu olur
Kim kaçacak kim kovalayacakOff parkon bu konu geyik damarımı çoşturdu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?