• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıyla evlenene 120 milyon dolar

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.186
823
Lezbiyen kızını evliliğe ikna edecek erkeğe 60 milyon dolar vaat eden Hong Konglu milyarder hüsrana uğradı. Başvuran 20 bin kişinin başarısız olduğunu söyleyen Cecil, ödülü ikiye katladı.
24.01.2014 - 02:30 | Son Güncelleme: 23.01.2014-23:16 Milliyet.com.tr » Gündem » Haber
Bu kızla evlenene 120 milyon dolar
Lezbiyen kızını evliliğe ikna edecek erkeğe 60 milyon dolar vaat eden Hong Konglu milyarder hüsrana uğradı. Başvuran 20 bin kişinin başarısız olduğunu söyleyen Cecil, ödülü ikiye katladı.
0
Bu kızla evlenene 120 milyon dolar
DIŞ HABERLER SERVİSİ

Hong Kong’un en zengin insanlarından biri olan işadamı Cecil Chao Sze-tsung, lezbiyen kızını evliliğe ikna edecek erkek için teklif ettiği 60 milyon dolarlık (135 milyon TL) ödülü iki katına çıkardığını duyurdu. Cecil, ilk defa 2012’de yaptığı teklifin ardından 20 bin erkeğin başvurmasına rağmen kızının hala istediği gibi bir evlilik yapmamış olmasına içerliyor. Ancak zengin baba, kızı Gigi Chao’nun iki yıl önce uzun süredir beraber olduğu partneriyle evlendiği gerçeğini görmezden geliyor.

‘İyi biri olsun yeter’
Cecil, Malezya gazetesi Nanyang Siang Pau’ya yaptığı açıklamada “kızının özel hayatına karışmak istemediğini” dile getirse de kızına eş bulma arayışlarına devam ediyor. Emlak, yatırım, finans, nakliye, mimarlık ve inşaat gibi birçok sektörde faaliyet gösteren işadamı, miras bırakabilmesi için kızının bir erkekle evlenip çocuklarının olmasını istediğini aktardı. Cecil daha önce yaptığı duyuruda kızını baştan çıkartacak kişinin zengin ya da fakir olmasını umursamadığını, sadece cömert ve yumuşak kalpli olmasını önemsediğini belirtmişti.
‘Babam vazgeçsin’
Cecil’in kızı Gigi ise South China Morning Post gazetesine, eşi Sean Eav’in bu açıklamaları “çılgınca” bulduğunu belirtti. Gigi, babasına defalarca bu teklifi yapmaktan vazgeçmesi için ısrar ettiğini söyleyerek çift olarak bu durumdan dolayı üzüntü duyduklarını açıkladı.
Gigi, Hong Kong’un tanınan LGBT aktivistlerinden ve eşcinsel hakları savunucusu bir grubun kurucusu.

$2373783-cecilchaoszetsung15.jpg

Cecilin resmini paylaşmak istedim bende , belki aşık olup(!) ya da ufak bir ihtimal paranın hayali ile bir talibi çıkar buradan eşi dostu için .

Büyük para , ülkeye döviz girdisi olsun :1:

Not: Para ile tutulmuş adamdan ne hayır gelir ? Hadi diyelim kızın aşık oldu ? Eeee adam kızına aşık değil , onu ne yapacağız hacı ?

Yanlızca Türkiyede değil,dünyanın başka bölgelerinde de bir ebeveyn için kabullenmesi çok zor bir hastalık demek ki eşcinsellik.
Zor yahu,adama hak verdim ben.Ne kadar bu bir hastalıkta dense insan acaba kurtulur mu bu hastalıktan diye düşünür heralde.

Bu adam kızını senelerdir evlendirmeye çalışıyor. Parayı ikiye katlasa ne yazar. Kızın cinsel tercihi belli :9:

Eki Görüntüle 955718

Cecilin resmini paylaşmak istedim bende , belki aşık olup(!) ya da ufak bir ihtimal paranın hayali ile bir talibi çıkar buradan eşi dostu için .

Büyük para , ülkeye döviz girdisi olsun :1:

Not: Para ile tutulmuş adamdan ne hayır gelir ? Hadi diyelim kızın aşık oldu ? Eeee adam kızına aşık değil , onu ne yapacağız hacı ?

Benim kızıma adam mı yok diyodur,önce bir karşı cinse ilgi duysun,2 sevişsin,sonra başkalarına da aşık olur diyodur belki :27:

İşleri ve nesli sürdürecek torun aşkı için de evlendirmek istiyor olabilir :51: :27:

Yalnız bu kadını kimse tavlayamaz.. surata bak çok sert bir ifadesi var :15:

Benim kızıma adam mı yok diyodur,önce bir karşı cinse ilgi duysun,2 sevişsin,sonra başkalarına da aşık olur diyodur belki :27:

Bir film vardı çocukluğumdan aklımda kalan müzikal ; küçük kızın onu terk eden ailesi aranıyor . Hikaye çok belli anne babayı bulmak kolay , basın yolu ile ve çok büyük para ödüllü bir arama başlatılıyor .

Ertesi gün gazete binasının önünde izdiham . Herkes amelie benim kızım diye ağlaşıyor .Oradaki bir söz;

Eeee bunlardan bir tanesi amelie nin annesi ise ,geri kalanı için ülkede bu kadar sahtekar olması ne korkunç .

Şimdi cecilin önünde de ne kuyruklar oluşacaktır .

Ama ben Türk erkeklerinden üstün başarı bekliyorum , Yalnız babdan ricam gidiş dönüş yol masraflarını karşılasın , oradaki konaklama vs.. ihtiyaçlarını , bak görsün o zaman Türkiyeden ne don juanlar ne casanovalar giriyor sıraya :1:

İşleri ve nesli sürdürecek torun aşkı için de evlendirmek istiyor olabilir :51: :27:

Ben kısmetleri kapanmasın diye en naif fotosunu koydum bir de .

$fffffffff.jpg Bir de bu açıdan bakarsak bende cecile gelenlerin işi zor diyorum .

Son düzenleme:

Hak yolunun tadını alsın diyorsun yani:60:
Don juanın masallardan ibaret olduğunu, her erkeğin kalbinde sadece futbol ve kumanda aşkı olduğunu biliyor kızcağız bence.:9:

Haklı adam,kendi ölünce kızına kalacak miras,kızı ölünce kime kalacak:27:
Bir film vardı çocukluğumdan aklımda kalan müzikal ; küçük kızın onu terk eden ailesi aranıyor . Hikaye çok belli anne babayı bulmak kolay , basın yolu ile ve çok büyük para ödüllü bir arama başlatılıyor .

Ertesi gün gazete binasının önünde izdiham . Herkes amelie benim kızım diye ağlaşıyor .Oradaki bir söz;

Eeee bunlardan bir tanesi amelie nin annesi ise ,geri kalanı için ülkede bu kadar sahtekar olması ne korkunç .

Şimdi cecilin önünde de ne kuyruklar oluşacaktır .

Ama ben Türk erkeklerinden üstün başarı bekliyorum , Yalnız babdan ricam gidiş dönüş yol masraflarını karşılasın , oradaki konaklama vs.. ihtiyaçlarını , bak görsün o zaman Türkiyeden ne don juanlar ne casanovalar giriyor sıraya :1:

Zaten en çok 6 yerden teklif varmış kıza,geçenlerde başka bir gazetede okumuştum.
Bil bakalım bu 6 şehrin içinde Türkiyeden şehir var mı:27:
Tabisii var,İstanbul:27:

ooo meğer en kadınsı hali oymuş.. aktiftir bu kadın :27: evlenen adam yanar valla :9: :9:

Bende görür görmez aktif olduğunu düşündüm :ssz: Aslında epey atraksiyonlu olur :27:

Kim kaçacak kim kovalayacak :52: Off parkon bu konu geyik damarımı çoşturdu .

Haklı adam,kendi ölünce kızına kalacak miras,kızı ölünce kime kalacak:27:

Zaten en çok 6 yerden teklif varmış kıza,geçenlerde başka bir gazetede okumuştum.
Bil bakalım bu 6 şehrin içinde Türkiyeden şehir var mı:27:
Tabisii var,İstanbul:27:

Boyle haber olur da Turkiye'den muracaat olmaz olur mu?:1: Yillar once Japonya'da Tokyo Times'da bir haber cikmisti, 40 ini geckin Japon kadinlari jigolo ariyor diye, bizimkilerin nerden de hemen haberi olmus, daha sayfaya yapilan ilk bir kac yabanci yorumdan sonra ususmuslerdi sayfaya.. Gerci Hasan adindaki birinin muracat etmek icin verdigi umutsuzca cirpinis ve bunu duyan elli tane diger Turkun sayfaya ususup Hasan'i ti'ye alislari yorumlar boyunca... Tabi yorumlar biraz belden asagi olmus, haberin linkini verecegim, abdesti olan yorumlari okumasin...:52:
http://www.wordpress.tokyotimes.org/?p=469

İnsanı olduğu gibi kabul etmek lazım, kızın oğlun bile olsa

Boyle haber olur da Turkiye'den muracaat olmaz olur mu?:1: Yillar once Japonya'da Tokyo Times'da bir haber cikmisti, 40 ini geckin Japon kadinlari jigolo ariyor diye, bizimkilerin nerden de hemen haberi olmus, daha sayfaya yapilan ilk bir kac yabanci yorumdan sonra ususmuslerdi sayfaya.. Gerci Hasan adindaki birinin muracat etmek icin verdigi umutsuzca cirpinis ve bunu duyan elli tane diger Turkun sayfaya ususup Hasan'i ti'ye alislari yorumlar boyunca... Tabi yorumlar biraz belden asagi olmus, haberin linkini verecegim, abdesti olan yorumlari okumasin...:52:
http://www.wordpress.tokyotimes.org/?p=469
Abdestimi bozdun yeminlen.:27:
Töbe Bismillah:9:
ooo meğer en kadınsı hali oymuş.. aktiftir bu kadın :27: evlenen adam yanar valla :9: :9:

Bende görür görmez aktif olduğunu düşündüm :ssz: Aslında epey atraksiyonlu olur :27:

Kim kaçacak kim kovalayacak :52: Off parkon bu konu geyik damarımı çoşturdu .

Konuyu gayet ciddi açtıydım,bir babanın bakış açışını tartışalım didim ama,benimde geyik yapasım geldi.:27:
Banlanmayız,müdür çok ciddi bir konuda nasılsa,tüm gün uğraşır:27:

Bu kadar parasi olacagina akli olsaymis biraz da. :ssz: Insanlar birden bire 18 yasina gelip escinsel olmuyor,bu dogustandir.Daha 2-3 yaslarindan itibaren kisi karsi cinsi reddeder.Hemcinslerinden hep farkli dusunur.Bunun ne oldugunu ancak ergenlige girince anlar.Once kendi icinde catisir,sonra cevreyle.Hapise de tiksaniz,zincire de vursaniz bunu degistiremezsiniz.Benim evladim olsa boyle elin oglanlarina para sacmak yerine kizimi cesaretlendirirdim.Belki kendi arkadasi vardir.
"Ben sana milyarder olamazsin demedim,adam olamazsin dedim"

Son düzenleme:
Back