- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 970
- 40
- Konu Sahibi pembe_pirenses
Ne demek istediniz tam olarak?Konu bana yazilis seklinden olsa gerek pek inandirici gelmedi.sevgiler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek istediniz tam olarak?Konu bana yazilis seklinden olsa gerek pek inandirici gelmedi.sevgiler.
sözüm ona... evin oğluyum diye geçiniyor ... herşeyin içine girmeye kalkıyor, zaten bizim evden çıkmıyordu... Çok teşekkkür ederim Allah kimseyi gördüğü günden aşağısını göstermesin yarabbim babasızlık çok zormuş..İç çamaşırlarını ortaya döken annen olunduğuna göre bu adama sapığım diyebilmen ne kadar doğru?
Babanı kaybedince bu adam size sahip çıkma görevine mi soyundu?
(Babana Allah'tan rahmet size sabır diliyorum.)
olayın kahramanına da şu anda günde bir buçuk antidepresan bana mısın demiyor ... yedi kafayı...Birşey anladıysam arap olayım anne kötü sapıkla işbirlikçi kaynana fena baba iyi ama öldü konu sahibi mağdur bana türk flim lerini anımsattı valla
bu arada gerçekten birşey anlamamışsınız Pek gülecek bir şey de göremiyorum biraz daha anlayış ve saygınız için şimdiden teşekkürler...Birşey anladıysam arap olayım anne kötü sapıkla işbirlikçi kaynana fena baba iyi ama öldü konu sahibi mağdur bana türk flim lerini anımsattı valla
Anlatamamışsın canımbu arada gerçekten birşey anlamamışsınız Pek gülecek bir şey de göremiyorum biraz daha anlayış ve saygınız için şimdiden teşekkürler...
E okuma o zman canım niye vakit kaybediyorsun burada ... biz anlayanlar gayet güzel konuşuyoruz...Anlatamamışsın canım
Seni üzen ailende olsa uzak dur .bence esinle arani iyi tut çünkü Onunla da aran bozulursa tutunacak dalın varmi? ?inşallah sıkıntıların geçer ve o pis sapık geberirBaşka kimsem yok annemden başka, ablam vardı sapık dediğim adam donlarımın başında durmaktan zevk alan hayvan ablamla aramızı açtı. daha çok uzun hikayeleer var kv de annemden çekiniyor da çok tepeme çıkamıyor o da olmasa mahveder beni
HAyır Hayır okudum, hem de iyi okudum ama her okulumu çok geç bitirdim. çok zorlandım. ama ancak bu saatte bittiği için okulum henüz bir iş hayatım oalmadı bu saatten sonra olur mu bilmiyorum kendimden ümidi kestim artıkın Kaynanayla yaşamıyorum ama birşey farketmiyor kontrolü evimizde kendisininKaynananizla mi yasiyorsunuz?
Zamaninda okuyamamis olabilirsiniz fakat hicbir sey icin gec degil.
Kendinizi gelistiricek kafanizi dagitacak seylerle mesgul olun.
Annenizle mecbur kalmadikca gorusmeyin.
Bir meslek sahibi olmak icin caba sarfedin.
Belki bu sekilde hayatinizda azda olsa yoluna girer.
Bilseydim böyle abuk subum bir konu okumazdım okumuşken yorumumuda yaptım yorumlardan rahatsız oluyorsan sen de konu açma o zaman birdahaki mesajını okumayacağım gerçekten bola vakit..E okuma o zman canım niye vakit kaybediyorsun burada ... biz anlayanlar gayet güzel konuşuyoruz...
Biz anlayanlarla anlaşıyoruz zaten dediğim gibi sen vakit kaybetme canımcığım...Bilseydim böyle abuk subum bir konu okumazdım okumuşken yorumumuda yaptım yorumlardan rahatsız oluyorsan sen de konu açma o zaman birdahaki mesajını okumayacağım gerçekten bola vakit..
Eee ne guzel o zaman en azindan bir mesleginiz var.HAyır Hayır okudum, hem de iyi okudum ama her okulumu çok geç bitirdim. çok zorlandım. ama ancak bu saatte bittiği için okulum henüz bir iş hayatım oalmadı bu saatten sonra olur mu bilmiyorum kendimden ümidi kestim artıkın Kaynanayla yaşamıyorum ama birşey farketmiyor kontrolü evimizde kendisinin
Allah'a havale ettim tatlım çok sağol çok tatlısın ..Seni üzen ailende olsa uzak dur .bence esinle arani iyi tut çünkü Onunla da aran bozulursa tutunacak dalın varmi? ?inşallah sıkıntıların geçer ve o pis sapık geberir