Kızını sevemyen anne

eşinle aran iyise eğer olduğunuz yerden uzaklaşın..başka şehirde hayat kurun kendinize..
Evet ben de bunu düşünüyorum şu anda, yine de anne sevgisi (helalolsun hâlâ var olabilen içimdeki insan sevgisine) beni bırakmıyor. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum sadece onu bırakıp gidemiyorum, kıyamıyorum, arkamdan o pislikle ne yapıp edip iş çevirirler o pislik benim kolej paralarımla yapılan evlerin de üstüne konar diye korkuyorum(Çok çok iyi okulları kazanmama rağmen hep devlet okullarında okudum hamdolsun hep te süper üniversiteler kazandım. çok iyi okumadım sonrasında sorunlar çoktu ama kuyruğu dik tutuyoruz işte biraz dediğim gibi cvim iyi ). Daha öncelerden oldu böyle vukuatları çünkü anneme paralarınızı ben yöneteyim demiş yarım aklıyla benim babamdan aldığım yetim maaşını da ol alacakmış harçlık verecekmiş bize falan .Daha önceden de başkalarına yapmış. işte bilmiyorum.

Yurtdısındayım su an iki gun sonra donuyorum, birazdan site yoneticilerinden iletisim bilgilerinizi rica edicem. Nickim uzerime tam mı oturmus mahkemede gorusuruz. Uzulmeyin hakaret sucunda hapis cezası verilmez pek, cuzi bir para cezası, mahkemelerde surunme falan sizin icin hos bir deneyim olacak:)

bence de komiksiniz.

Ben kendi hayatımı anlatsam fake diye tasa tutarlar beni. Fake yada değil bilemem.

O sapık adam neden ablanla açtı aranı? Geçmişi unut. Hayatta daha kötü şeyler yaşanıyor inan buna.Çalışıyor musun? Sil bastan yasa hayatını,senın akıl sağlığına zarar veren insanları da çıkar hayatından.

Ne hayatlar dinledim, başlarda ağzım açık kalıyordu, artık hiç bir şeye şaşırmıyorum, herşeyin insanoğlu için olduğunu kabullendim artık....

Ne hayatlar dinledim, başlarda ağzım açık kalıyordu, artık hiç bir şeye şaşırmıyorum, herşeyin insanoğlu için olduğunu kabullendim artık....
Demi? Taciz konusu açıldığında özelden yazışmıştık sizinle,bu izin alarak açtığım ikinci üyelik, diğerini iptal ettırdım. Ben anlatsam fake fake diye bağrışırlar eminim.

Var canim var....maalesef var

ben gene de olmadığını düşüneyim. Bir anne adayı olarak böyle bir dünyaya bir evlat getirmeyi düşünmek gerçekten çok acı. yani 9 ay karnında taşı sonra sapık bir adamı eve al ve evladının iç çamaşırlarını ver yani inanki benim kafam almıyor bunu

ben şu külotların donların başında durma meselesini anlamadım ya :110:
yaa aslında biraz gerçek biraz sembolik bir konu annem çamaşırlarımızı bu sapığa katlattırır evde beğenmediği işleri bu sapığa yaptırırdı. Süğerkli benimle ve odamla aklını bozmuş olan ve sapıktan daha mı az daha mı çok mantıklı olduğuna karar veremediğim canım anacığım, bir şey oldumu hemen k...tt gel buraya şunları yap derdi. Benim evde olup olmamma saatlerime göre üniversitedeki ders programını çıkartan bu gerizekalıya da gün doğardı. odama girer birrr güzel çekmecelerimi falan yeniden düzletmeye kalkardı. tabiii gel zmaan git zaman ben okula gidemez oldum. 18 yaşındayım daha bu hayvan da 30 küsür... bititrdim ama geç...

yaa aslında biraz gerçek biraz sembolik bir konu annem çamaşırlarımızı bu sapığa katlattırır evde beğenmediği işleri bu sapığa yaptırırdı. Süğerkli benimle ve odamla aklını bozmuş olan ve sapıktan daha mı az daha mı çok mantıklı olduğuna karar veremediğim canım anacığım, bir şey oldumu hemen k...tt gel buraya şunları yap derdi. Benim evde olup olmamma saatlerime göre üniversitedeki ders programını çıkartan bu gerizekalıya da gün doğardı. odama girer birrr güzel çekmecelerimi falan yeniden düzletmeye kalkardı. tabiii gel zmaan git zaman ben okula gidemez oldum. 18 yaşındayım daha bu hayvan da 30 küsür... bititrdim ama geç...

bunu bu şekilde anlatsan , elbiselerimi düzenleme bahanesiyle iç çamaşırlarımı alır ve diğer çamaşırlarımdan farklı bir davranış sergilerdi diye yazsan belki daha iyi bir iletişimimiz olabilirdi.

Evet ben de bunu düşünüyorum şu anda, yine de anne sevgisi (helalolsun hâlâ var olabilen içimdeki insan sevgisine) beni bırakmıyor. Bilmiyorum anlatabiliyor muyum sadece onu bırakıp gidemiyorum, kıyamıyorum, arkamdan o pislikle ne yapıp edip iş çevirirler o pislik benim kolej paralarımla yapılan evlerin de üstüne konar diye korkuyorum(Çok çok iyi okulları kazanmama rağmen hep devlet okullarında okudum hamdolsun hep te süper üniversiteler kazandım. çok iyi okumadım sonrasında sorunlar çoktu ama kuyruğu dik tutuyoruz işte biraz dediğim gibi cvim iyi ). Daha öncelerden oldu böyle vukuatları çünkü anneme paralarınızı ben yöneteyim demiş yarım aklıyla benim babamdan aldığım yetim maaşını da ol alacakmış harçlık verecekmiş bize falan .Daha önceden de başkalarına yapmış. işte bilmiyorum.

bence tek çaren bu başka şehire yerleşmek...2-3 saat mesafeli yerlere git hem istediğinde annide görebilirsin..

ben gene de olmadığını düşüneyim. Bir anne adayı olarak böyle bir dünyaya bir evlat getirmeyi düşünmek gerçekten çok acı. yani 9 ay karnında taşı sonra sapık bir adamı eve al ve evladının iç çamaşırlarını ver yani inanki benim kafam almıyor bunu
Bunlarin senin gibi farkinda olsa ya da akli basinda bir anne olsa zaten musade etmez..buyuk bir ihtimal ruhsal problemleri var.hastaliklari var maalesef ceremesinide cok aci bir sekilde cocuklar cekiyor

o kadar bozuk ki dil ve anlatımın anlamıyorum, anlaYAmıyorum. hadi canım hadi..

Bu arada yapılan yorumlar hoşuna gitmeyecek ise olumlu ve/veya olumsuz yapacağın şey gayet basit "yorum almak istemeyeceksin".
uslubuna dikkat ederek yorum yapmalı herkes insanlar çözüm bulmak için sorunlarını payşalıyorlar hakaret,azarlanmak için değil kimseyi suçlamak yargılamak haddimize değil bazen bunlar unutuluyor
tepki alındığında ise konu açmayacaktın ozaman deniliyor hadi yaaaaa bak sen buna kim karar verecek
sen mi? ben mi? olayı yaşayanmı ?

X