Kızını sevemyen anne

Çocukluk travması geçmeyebilir haklısın. Benim annemde çok mutsuz bir evlilik yaşamış ve kardeşimle beni ayak bağı görmüştü. Yüzümüze karşı da söylerdi, siz olmasanız çekip giderim, bu adamı çekmem nefret ediyorum sizden ya da babamla kavgalarında çocuklarını da al git anamın evinden getirmedim ben bunları diye. E haliyle sinirliydi bize karşı da çok sertti. Ben de 32 yaşındayım izleri hala duruyor. Tek çaresi kendi ayakların üzerinde durman ve seni mutlu eden şeyleri yapman bana kalırsa. Ben öyle yapıyorum. Neyden zevk alıyorsam onu yapmaya çalışıyorum ve aileme fazla yaklaşmıyorum. Aramızda her zaman bir mesafe var yani. Annenle aran bozuluyor diye üzülme. Biliyorum aslında için acıyor, çok değişik bir duygu bu ama biraz gaddar olmayı öğrenmen gerekli.

Kadının bir yıgın derdi var zaten dolmus, cozum uretecegimize baslıkta fakelik tartısması yapıyoruz. İnanmadıysan defol git okuma, yazma bi sey ama kimsenin de konusunu fake make diye sabote etme

BU NE TERBİYESİZLİK SAPIĞIM VARDI DİYORUM ANLAMIYORU MUSUN? bu NEEEE TERBİYESİZLİK YAAAAAAAA BİRAZZZ SAYGI

o kadar bozuk ki dil ve anlatımın anlamıyorum, anlaYAmıyorum. hadi canım hadi..

Bu arada yapılan yorumlar hoşuna gitmeyecek ise olumlu ve/veya olumsuz yapacağın şey gayet basit "yorum almak istemeyeceksin".

Çocukluk travması geçmeyebilir haklısın. Benim annemde çok mutsuz bir evlilik yaşamış ve kardeşimle beni ayak bağı görmüştü. Yüzümüze karşı da söylerdi, siz olmasanız çekip giderim, bu adamı çekmem nefret ediyorum sizden ya da babamla kavgalarında çocuklarını da al git anamın evinden getirmedim ben bunları diye. E haliyle sinirliydi bize karşı da çok sertti. Ben de 32 yaşındayım izleri hala duruyor. Tek çaresi kendi ayakların üzerinde durman ve seni mutlu eden şeyleri yapman bana kalırsa. Ben öyle yapıyorum. Neyden zevk alıyorsam onu yapmaya çalışıyorum ve aileme fazla yaklaşmıyorum. Aramızda her zaman bir mesafe var yani. Annenle aran bozuluyor diye üzülme. Biliyorum aslında için acıyor, çok değişik bir duygu bu ama biraz gaddar olmayı öğrenmen gerekli.
Başka kimsem yok annemden başka, ablam vardı sapık dediğim adam donlarımın başında durmaktan zevk alan hayvan ablamla aramızı açtı. daha çok uzun hikayeleer var kv de annemden çekiniyor da çok tepeme çıkamıyor o da olmasa mahveder beni

o kadar bozuk ki dil ve anlatımın anlamıyorum, anlaYAmıyorum. hadi canım hadi..

Bu arada yapılan yorumlar hoşuna gitmeyecek ise olumlu ve/veya olumsuz yapacağın şey gayet basit "yorum almak istemeyeceksin".
BEğenmediysen fake hesaplarda vakit kaybetme tatlım biz sana müsaade edelim fazla vaktini almayalım...

Başka kimsem yok annemden başka, ablam vardı sapık dediğim adam donlarımın başında durmaktan zevk alan hayvan ablamla aramızı açtı. daha çok uzun hikayeleer var kv de annemden çekiniyor da çok tepeme çıkamıyor o da olmasa mahveder beni
Annen de yok ki aslında. Yalnız kalmak istemediğin için hayatta bir dayanak arıyorsun anlıyorum da işte bu tür ailelerde o dayanak insanın sadece kendisi oluyor. Sana bunları yaşatan bir annenin varlığı zaten ne işine yarayacak.
Benim kardeşim vardı kendimizi bildik bileli birbirimize destek olduk ve ailemizden koruduk birbirimizi. Şimdi o da kendi hayatını kuruyor ben ayrı bir yerdeyim. Annen böyleyse o ne kadar yanında olabilir, seni daha çok üzer. Geçmişi düşünme demek istiyorum ama olmuyor sen düşünmesen de o hep var, kişiliğinin şekillenmesinde etkili biliyorum ama görmezden gelmeye çalış en azından. Bu yükten kurtulmaya çalış, tek değilsin yani bazı çocuklar şanssız doğuyor.

burda şirin bi fake miz var. gençliği külotlarının başında nöbet tutarak geçtiği için master yapamamış :cool: şuan kahrolmakla meşgulüm :KK53::KK53:

sana dedim. Nesini anlamadın ki?

sanırım anlaşılmadı tekrar yazayım "BENCE inandırıcılığı yok" nokta

Hamile bir kadının bu kadar vicdansız olabilecegine inanamıyorum ya. Kadınla alenen dalga gecmissin bi de bence inandırıcılıgı yok diye savunuyosun kendini. Sence yoksa inandırıcılıgı, supheni icinde yasa ve kimsenin konusunu kirletme. Eger gercek bir konuysa bu zaten dertli bir kadını boyle ustune giderek ne hale sokabilecegini dusun. Kul hakkından, iftiradan da mı bihabersiniz anlamıyorum ki

Kadının bir yıgın derdi var zaten dolmus, cozum uretecegimize baslıkta fakelik tartısması yapıyoruz. İnanmadıysan defol git okuma, yazma bi sey ama kimsenin de konusunu fake make diye sabote etme

hiç bir şeyi sabote ettiğim yok. aynı zamanda gerçekten sana sormak zorunda olduğumu bilmiyordum buraya yorum yazabilirmiyim diye.. :KK53: hakikaten nickiniz tam oturmuş üzerinize

evliliğim idareeder çok bilgisiz evlendim kaynanam daha çok evi yönetiyor gibi. beni kıskanır biraz kötü kadındeğil desem de yalan o da annemle aramı açmaya çalıştı bir keresinde. kocamla açtı. çok eğitimliyim cv im iyi ama psikolojim kötü. baksana düz yazıyı yazamıyorum artık ... Evliliğim estek köstek gitmeye çalışıyor velhasıl

eşinle aran iyise eğer olduğunuz yerden uzaklaşın..başka şehirde hayat kurun kendinize..

Evliliğin çok iyi olsa idi bunlar aklına ara ara gelir geçerdi, siz bence eşinizle evliliğini düzeltme yoluna gidin.... Çok daha berbat dönemler yaşadım,siz annesi yanında olan sanslı insansınız benim gözümde.... Evet hiç birininn acısı geçmiyor ama evliliğin iyi ise gerisi arada yoklayıp geçiyor, umarım atlatırsınızi ara ara bende de oluyor çok yalnız kaldığımda, geçmiş yaşandı, değiştirme şansımız yok maalesef, tıpkı seçme şansımız olmadığı gibi.... O nedenle lütfen geçmişle yaşama geleceğine odaklan ve annen de olsa kimsenin seni üzmesine izin verme, bir kere çizgini çek gerisi kolay....

Ben kendi hayatımı anlatsam fake diye tasa tutarlar beni. Fake yada değil bilemem.

O sapık adam neden ablanla açtı aranı? Geçmişi unut. Hayatta daha kötü şeyler yaşanıyor inan buna.Çalışıyor musun? Sil bastan yasa hayatını,senın akıl sağlığına zarar veren insanları da çıkar hayatından.

Bence her insanın kapasitesi aynı değil benim babamda anneme çok çektirdi :KK67:annem bizi hiç ezmedi erdirmedi benim iki Abi'm var üçümüzünde üzerine titredi çalışdı didindi bize bakdı hala çalışıyor üçümüzde evliyiz yine bizimle harcamak istiyor.

Sapık kısmına hiç girmiyorum yorum yapamıycam nasıl bi kafayla böyle davrandı anneniz anlamadım:KK43:

İnş evliliğiniz iyi gider yoluna girer KV de yüz verme:110:annem hep derki kim olursa olsun kavganı o an yap sonra öle deseydim böle deseydim deme der bana :KK16:bazen mümkün olmuyor ama :KK43:

hiç bir şeyi sabote ettiğim yok. aynı zamanda gerçekten sana sormak zorunda olduğumu bilmiyordum buraya yorum yazabilirmiyim diye.. :KK53: hakikaten nickiniz tam oturmuş üzerinize

Yurtdısındayım su an iki gun sonra donuyorum, birazdan site yoneticilerinden iletisim bilgilerinizi rica edicem. Nickim uzerime tam mı oturmus mahkemede gorusuruz. Uzulmeyin hakaret sucunda hapis cezası verilmez pek, cuzi bir para cezası, mahkemelerde surunme falan sizin icin hos bir deneyim olacak:)

Siz anneniizi ve ailenizi geride bırakın. Arkanızı dönün ve iletişimi kesin.Geçmişinizdeki yaralar üstü kapalı bahsettiğiniz şeyler için psikolojik destek almanız gerekli.Tek başınıza zaten yapamazsınız.Eğer eşinizle iletişiminiz iyiyse ailenizin bulunduğu şehirden uzaklaşarak kendinizi rahata erdirebilirsiniz.Başka çare yok gibi görünüyor.

X