Kızını öldürdüğü 5 yıl sonra ortaya çıkan anne tutuklandı

nicksiz

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
1.855
1.642
GİRESUN'un Görele ilçesinde 2009 yılında karne aldığı gün kaybolan ve yaklaşık bir hafta sonra fındık bahçesinde yanında av tüfeği olduğu halde cesedi bulunan 17 yaşındaki Nazile Tütüncü'yü annesi Yeter Tütüncü'nün başına odunla vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. Olaydan 5 yıl sonra suçunu itiraf eden anne tutuklandı.

GİRESUN - Giresun'un Görele ilçesinde 2009 yılında karne aldığı gün kaybolan ve yaklaşık bir hafta sonra fındık bahçesinde yanında av tüfeği olduğu halde cesedi bulunan 17 yaşındaki Nazile Tütüncü’yü annesi Yeter Tütüncü’nün başına odunla vurarak öldürdüğü ortaya çıktı. Olaydan 5 yıl sonra suçunu itiraf eden anne tutuklandı.

Olay, 2009 yılı Haziran ayında yaşandı. Görele Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi Nazile Tütüncü, 12 Haziran günü karnesini aldıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Kızından haber alamayan Veysel Tütüncü’nün başvurusu üzerine arama çalışması başlatıldı, ancak sonuç alınamadı. Yaklaşık 1 hafta sonra bölgeye giden ve ailenin evinin bulunduğu Kaba Mahallesi’nde köpeklerle arama yapan Samsun Sivil Savunma ekipleri, 18 Haziran günü Demircili mevkiindeki fındıklıkta Nazile Tütüncü’nün cesedini buldu. Karnesinde 5 zayıf olduğu öğrenilen Tütüncü’nün cesedinin yanında av tüfeği ve karnesi bulundu. Karnesindeki zayıf notlar nedeniyle intihar etmiş olabileceği ileri sürülen genç kızın cesedi, Trabzon Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından toprağa verildi. Otopsi raporunda intihar ettiğine dair iz bulunamayınca dosya kayıtlara ’şüpheli ölüm’ olarak geçti.

DOSYA YENİDEN AÇILDI
Olaydan sonra araştırmalarını sürdüren polis ekipleri, zaman zaman çelişkili ifadeler verdiği öğrenilen 46 yaşındaki anne Yeter Tütüncü’yü önceki gün yeniden gözaltına aldı. İfadesinde kızını öldürdüğünü itiraf eden Yeter Tütüncü’nün, olay günü 5 zayıf bulunan karnesi nedeniyle kızına tepki gösterdiği, kafasına odunla vurarak ölümüne neden olduğu belirlendi. Tütüncü’nün fındıklık araziye taşıdığı kızının cesedine, eline tutuşturduğu av tüfeğiyle ateş ederek intihar süsü vermeye çalıştığı da tespit edildi. Adliye’ye çıkarılan Yeter Tütüncü, kızını öldürmek suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yeter Tütüncü, kadın polislerin arasında Adliye’den çıkarılırken gözyaşlarını tutamadı.

EMNİYET MÜDÜRÜ AÇIKLAMA YAPTI
Olayla ilgili basın mensuplarına bilgi veren Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, 5 yıl önce yapılan soruşturmada olayın şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçtiğini belirterek, şunları söyledi: "Olayla ilgili dedikoduların yayılması üzerine yeni bir çalışma başlattık. Görele Cumhuriyet Başsavcılığımızla yapılan çalışmalar sonucunda olayın şüphelisi olarak tespit edilen maktulenin annesi Görele Adliyesine çıkarıldı ve tutuklandı. Olayla ilgili görgü tanığı olarak maktulenin abisi ifadesinde itirafta bulunmuş, bu çerçevede diğer aile bireylerinin de cumhuriyet savcılığınca alınan ifadeleri doğrultusunda mahkeme sonuçlanmış ve anne tutuklanmıştır."

KARNESİNDE ZAYIF OLDUĞU İÇİN BAŞINA VURMUŞ

Öztürk, cinayetle ilgili bilgi verirken sözlerini şöyle sürdürdü: "Çocuk okulların tatil olduğu dönem karnesinde 5 zayıfla geliyor. Anne ‘çok zayıf getirdin’ diye kızıyor. İfade beyanlara göre bir odun parçasıyla çocuğun kafasına vuruyor ve ölüm gerçekleşiyor. 2009 yılında ceset bulunduktan sonra yapılan otopside de, ateşli silah ya da kesici aletle ilgili herhangi bulgu olmadığı belirlenmiş ve intihar ihtimali zaten elenmişti. Komşuların beyanları ve arkadaşlarımızın titiz çalışması bizi anne üzerine yoğunlaştırdı." (DHA)

http://www.radikal.com.tr/turkiye/kizini_oldurdugu_5_yil_sonra_ortaya_cikan_anne_tutuklandi-1220362

Yazıp yazıp sildim. Yazdıklarım ağır kaçacak...
Cehennemin dibine gitsin, 5 zayıfı var diye bir de...
5 yıl nasıl vicdanı rahat etmiş?....

Veliler de çocuklarda ne kadar anlam yüklüyorlar şu karnelere. Bunu tehdit unsuru ve ego tatmini olarak kullanan öğretmenlerde... Yetti artık! Neredeyse her yıl, karne günü evden kaçan, intihar eden çocuklar, geçler. Bir de bunlara öldürülen çocuklar eklendi. Yok artık yaaa yok artık.

Gerçek neden değilse bile çok kötü bir şey, bir annenin çocuğunun kafasına odunla vurarak öldürmesi ve 5 yıl boyunca da bu sırrı saklaması.

Ayrıca karnesinin de cesedin yanında olması beni şüpheye düşürdü, kadın öldürüyor, karneyi de niye gömüyor ki yanına? Bence planlamış, ortaya çıkarsa karneden derim diye.. Kız bunun bir sırrını öğrendi belki de..

Ya da bir seyler yasadı sevgili vardır belki, annesi de ögrenince...

Annede ama yobazmış ergenlik denen dönem var kadının kendisi ergenmiş . Bu glbi kadınlar ancak
çalışır dünyadan bir haber mal gibi

Noluooo ya bi yandan katil baba bi yandan katill ana tövbe yarabbim, ne içmiş bunlar ?

bence öldürmek amaçlı vurmamış ama sonuçta neresinden bakarsan saçma tabii
bu kızının eğitimine çok önem veren anne, çocuk okul hayatına başladığından itibaren kızının eğitimina nasıl katkılarda bulunmuşta bu kadar hayalkırıklığına uğramış merak ediyorum, bir tahminim var ama...

Allah'ım nasıl haberler bunlar, annelere babalara noluyor böyle :/

Dersi için vurdu , sevgilisi olduğu için vurdu.. Her neyse..
At bir tokat 5 parmağın geçsin rahatla be kadın. Ben çocuguma bağırınca , güzel gözlerınden 2 damla yaş süzülünce başlıyorum vicdan azabına.. benim anneliğimmi abartı sen mi anne değilsin. 5 sene nasıl durur bir ANNE o vicdan azabıyla...

Korkunç cinayette kan donduran itiraf!
Annesi tarafından öldürülen liseli Nazile'nin ağabeyi anlattı: 'Anne kardeşim hâlâ canlı, hastaneye götürelim' dedim, bana 'Olmaz orada ölür, sonra başımıza kalır' dedi

Giresun'da 5 yıl önce karnesinde zayıf getirdiği iddiasıyla intihar ettiği sanılan ancak annesi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Nazile Tütüncü cinayeti, ailenin ilköğretime giden 13 yaşındaki oğlunun, olayı bir ay önce okulda sıra arkadaşına anlatmasıyla çözüldü. Arkadaşı da babasına anlattı. Bunun üzerine baba savcılığa başvurdu. Dosya raftan indirilerek Tütüncü ailesinin tamamı çapraz sorguya alındı. Baba Veysel Tütüncü ve anne Yeter Tütüncü, olayla ilgili bilgilerinin olmadığını söyledi.

'HER YER KANDI'

Ancak ölen kızdan 2 yaş büyük ağabeyi Mustafa Tütüncü (23), çapraz sorguda her şeyi itiraf etti. Olay günü eve geldiğinde her yerin kan olduğunu söyleyen ağabey, "Anneme ne olduğunu sorunca 'Karnesinde zayıf getirdi, başına sopayla vurdum' yanıtını verdi. Sonra birlikte cesedi bir çuvala koyup fındık bahçesine götürdük. Kardeşim ölmemişti ve inliyordu. Anneme 'Yaşıyor, hastaneye götürelim' dedim ama 'Olmaz orada ölür başımıza kalır' dedi. Ardından havaya ateş edip tüfeği ve karnesini kardeşimin eline koydu. Annemden korktuğum için kimseye anlatamadım" dedi.

İLK VUKUATI DEĞİL

Anne Yeter Tütüncü'nün psikolojik rahatsızlığı bulunduğu, daha önce kocasını silahla yaraladığı ve başka bir çocuğunun elini de orakla kestiği öğrenildi. (SABAH)
http://www.gazetevatan.com/korkunc-cinayette-kan-donduran-itiraf--690272-yasam/

iyi niyetli bir tahminde bulunmuşum, inşallah cezai ehliyeti yok diye salıverilmez, kendi çocuğunu ölmeden gömecek saklayacak birinin gayette cezai ehliyeti var gibi görünüyor

Manyak kadin ... daha karnimizdayken bile ustune bu kadar titrerken , nasil bu kadar cani olabiliyor bu insanlar ... aklim almiyor bi turlu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…