• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızın cinsiyeti mi yoksa erkeğin cinsiyeti mi daha erken belli oluyo

• Konu Sahibi Konu Sahibi huriye aydın
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

huriye aydın

Ziyaretçi
slm arkadaşlar... ben 13 haftalık hamileyim... genelde kız daha geç belli oluyo, erkek daha erken belli oluyo diyorlar ama ne kadar doğru sizce??????

evet kız saklar diyorlar ama benim kısmetse kızım olacak;doktorum 12+5 ken söyledi bana.
bacaklarını ayırdı resmen cinsiyetimi görsünler diye..
sanırım doktorun profosyonelliği,bebeğin duruşu sayesinde anlaşılması oluyor.
inşallah öğrenirsin..

Canım bende erkeklerin daha çabuk belli olduğunu biliyorum bende 13+1 de öğrendim oğluşumu ama 20. haftada olupta göremeyenlerde oluyor

merhaba bende 3.ayım içinde öğrndim oğluşlarımın olacağını erkekler daha çabuk gösteriyor

ben de 10+2 iken drye gittim ve bana erkek dedi sonra şaka dedi ama ultrasyon fotosunda bacaklar ayrık ve ortada da pipi var gibi 13 ü haftada net derim dedi.

erkek bebeği daha çabuk belli eder kendini bende öle duydum oğlumda 12 haftalık öğrendim cinsiyetini şimdi Allah nasip ederse kızım olacak bundada 16 haftalık öğrendim

canım ben 22.haftamda ögrendim kızım olacagını ama bir arkadaşımın da kızdı 13.haftada belli olmuştu.bebegin pozisyonuylada alakalı göstermeyen göstermiyor işte..

bence de pozisyonla alakalı, göstermeyip te erkek çıkanlar da oluyor, 13. haftasında kızı olduğunu öğrenenler de çok, bennn 18. haftamda öğrendim minnoşumu, ayapını çapraza atıp açmıyordu, nihayet hafifiçe açmışşşş

bellı olmuyor canım orası benım ablamın tam 5. ayında kadar göstermedı herkes kız dedi ama erkek cıktı :nazar:

genelde erkek bebekler daha cabuk belli oluyor ama yine de bu durum degisbilir ....
benim bebegim gostermiyor hala bilmiyorum mesela...

Back
X