Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canlar kızımın 8. dişi çıkıcak ama çok zor çıkıyor dişleri..patlayamadı çok acı çektiği belli..ne yapsam ne versem bilginizden yararlanmak istedim.yardımcı olursanız sevinirim..
Canlar kızımın 8. dişi çıkıcak ama çok zor çıkıyor dişleri..patlayamadı çok acı çektiği belli..ne yapsam ne versem bilginizden yararlanmak istedim.yardımcı olursanız sevinirim..
sana onerecegim cokcektigimden gazli beze karbonatli suya batir dislere pansuman yapar gibi dokun cek... ikinci onerim ekine taze sogan ver antibiyotik etkisi yapiyor... 3 tavsiyem melisa cayi ben 2 hafta uyumadim ama bunlar ise yaradi
sana onerecegim cokcektigimden gazli beze karbonatli suya batir dislere pansuman yapar gibi dokun cek... ikinci onerim ekine taze sogan ver antibiyotik etkisi yapiyor... 3 tavsiyem melisa cayi ben 2 hafta uyumadim ama bunlar ise yaradi